Angela Merkel hírek

Politikus › Angela Merkel

Gulyás: “Sem Angela Merkel, sem Orbán Viktor nem lehet kivétel”

20.07.10 07:40

Vannak olyan alapvető elvárások, amelyeket ha nem tudunk érvényesíteni, nem tudunk hozzájárulni az EU-csúcs sikeréhez - mondta a kormányinfón Gulyás Gergely az ATV kérdésére, hogy elképzelhető-e, hogy a miniszterelnök megvétózza az EU-s hétéves…

Dobrev: A jövő nagy vesztesét Orbán Viktornak hívják!

20.07.09 16:19

Amit Angela Merkel mondott, az jó Európának, jó Magyarországnak és nagyon rossz Orbán Viktornak - írta közösségi oldalán a Demokratikus Koalíció EP-képviselője.

Utolsó nagy válsága előtt áll Angela Merkel

20.07.08 15:56

Az Európai Unió nincs jó állapotban. Vajon az ember, aki az elmúlt tizenöt év minden válságánál ott volt, soros elnökként tud-e olyan döntéseket hozni, amelyek megmentik a kontinenst az eljelentéktelenedéstől?

Merkel kiadta az ukázt

20.07.02 19:04

A nyár végéig feltétlenül meg kell állapodni a koronavírus-járvány hatásainak ellensúlyozását szolgáló európai uniós (EU-) helyreállítási alapról és a 2021-ben kezdődő hétéves ciklusra szóló közös költségvetésről - mondta az EU Tanácsának…

Piaci körkép: mikrotranzakciók bevezetését tervezi a BMW

20.07.02 14:22

Angela Merkel német kancellár elmondta, hogy nehezen haladnak az EU helyreállítási alapjáról folyó tárgyalások. A BMW bemutatott egy tervet a digitális rendszereinek korszerűsítésére, melyben komoly szerepet kapnak a mikrotranzakciók.

Angela Merkel elkezdte utolsó nagy csatáját

20.07.01 16:56

Németország július 1-jével átvette az Európai Unió soros elnöki megbízatását, ami lehetővé teszi, hogy Angela Merkel kancellár letörölhetetlen nyomot hagyjon az unió történetén. A terv készen áll, a megvalósítás megkezdődött.

A(z) "Angela Merkel" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

A szerb elnök lehetségesnek nevezte a megállapodást Koszovóval

Aleksandar Vucic erről Párizsban nyilatkozott pénteken a sajtónak, miután videón keresztül megbeszélést tartott Emmanuel Macron francia elnökkel, Angela Merkel német kancellárral és Avdullah Hoti koszovói kormányfővel. Azt az első,…

Ország

Németországban Lenin-szobrot avatnak, miközben a jogállamiság tiszteletben tartását várják el

A Fidesz-KDNP EP-képviselőcsoportja írásbeli kérdést intézett az Európai Bizottsághoz az ügy kapcsán.

Közélet

Két határsértő Röszkénél

Két határsértő Röszkénél Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 07. 14., k - 12:35 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik…

Közélet

Berlin megreformálná a menekültügyi rendszert

Jelenleg Németország látja el az Európai Unió soros elnöki feladatait. A német kormány még ebben a fél évben megreformálná a menekültügyi rendszert.

 

Kategória ajánló