Andy Vajna hírek

Ismert személy › Andy Vajna

Káel Csaba: Az a kérdés, hogyan lehet jól használni Andy Vajna filmes örökségét

19.10.30 11:57

A filmügyi kormánybiztos szerint nagyon erős az amerikai mozgóképes nyomás, ezért olyan filmeket kell készíteni, amik sikerrel szólíthatnák meg a közép-európai piacot.

Így fog kinézni Andy Vajna síremléke

19.10.26 10:51

Az özvegy már korábban elárulta, mit álmodott meg az elegáns és egyedi emlékhelyre. Andy Vajna özvegye, Tímea a napokban jelentette be, hogy hamarosan méltó síremléket kap néhai férje a Fiumei úti temetőben, péntek délelőtt pedig már…

Amerikába költözik Vajna Tímea, új tervei vannak

19.10.25 10:34

Hiába örökölt szép vagyont, úgy tűnik, amíg nem amerikai állampolgár, nem tudja élvezni Andy Vajna javait az özvegye.

Andy Vajna drámájáról vallott Vajna Tímea

19.10.15 10:46

Nap mint nap szembesülnie kellett volna az emlékekkel a producernek az Egyesült Államokban, ahol a fia véget vetett az életének, ezért döntött úgy Andy Vajna, hogy haza költözik Magyarországra.

Vajna Tímea elhunyt férje drámájáról vallott

19.10.15 10:45

„Mindig éreztem rajta, hogy amit mutat a külvilág felé, az nem teljesen igaz, gyakran szomorúságot fedeztem fel a szemében."

A(z) "Andy Vajna" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Egy óra volt leszedni Andy Vajna szakálláról a piros-fehér-zöld festéket, de imádták a focit – Vajna Tímea megosztotta kedvenc közös emlékét a filmmogullal

Lassan öt hónapja szerelmes a sármos magyar milliomosba, Zoliba, Vajna Timi mégis képtelen elengedni elhunyt férjét, Andy Vajnát, akit a mai napig gyászol, számol be a Bors.

Márka

Kiderült, ekkor tér vissza a TV2 képernyőjére Marsi Anikó

A Tények műsorvezetője hónapokra eltűnt a képernyőről, ugyanis a koronavírus-járvány miatt nem tudott hazatérni az Exatlon Hungary forgatásáról.

 

Kategória ajánló