Andy Vajna hírek

Ismert személy › Andy Vajna

Jason Momoa is felajánlott egy macit a jótékonysági árverésre

19.11.14 14:59

Idén 9. alkalommal rendezik meg az aukciót, ahol hírességek gyerekkori plüssmackóira és személyes ereklyéire lehet licitálni. A befolyt összeggel a fogyatékossággal élő emberek társadalmi integrációját segítik.

Vajna Tímea malibui napfényt ígér, a Lamborghini után árulja a Bentleyt is

19.11.13 09:24

A fideszes médiakonglomerátumhoz, a KESMA-hoz tartozó bulvárlap, a Bors behatóan foglalkozik az Andy Vajnáról  Vajna Tímeára szállt luxusautóval. A Bentleyt néhai producer egyéb ingóságaival együtt decemberben bocsátják majd…

Vajna Tímea: „A lelki fájdalom miatt kialakult a mellemben egy ciszta”

19.11.06 11:16

A gyász tönkretette az özvegy egészségét. Azt is bevallotta, hogy szakemberhez fordul, mert egyedül nem tudja feldolgozni Andy Vajna elvesztését.

Vajna Tímea sírva jelentette be, hogy elárverezteti Andy személyes tárgyait

19.11.05 09:19

Vannak köztük Rambo-kések, Munkácsy-festmény és az egykori producer még mindig szivarszagú autója. A bevétel egy részét az özvegy jótékony célokra ajánlotta fel.

Elkészült Andy Vajna síremléke

19.11.02 15:45

Az özvegy egy videót és fotót is megosztott, és azt üzente, hogy aki szeretné, kilátogathat a sírhoz.

A(z) "Andy Vajna" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Egy óra volt leszedni Andy Vajna szakálláról a piros-fehér-zöld festéket, de imádták a focit – Vajna Tímea megosztotta kedvenc közös emlékét a filmmogullal

Lassan öt hónapja szerelmes a sármos magyar milliomosba, Zoliba, Vajna Timi mégis képtelen elengedni elhunyt férjét, Andy Vajnát, akit a mai napig gyászol, számol be a Bors.

Márka

Kiderült, ekkor tér vissza a TV2 képernyőjére Marsi Anikó

A Tények műsorvezetője hónapokra eltűnt a képernyőről, ugyanis a koronavírus-járvány miatt nem tudott hazatérni az Exatlon Hungary forgatásáról.

 

Kategória ajánló