Andy Vajna hírek

Ismert személy › Andy Vajna

Munkácsy-festmény, Rambo-kések, Andy Vajna autója: Ezeket bocsátja árverésre Vajna Tímea

19.11.22 12:58

Munkácsy-festményre, a Rambo-késekre és Andy Vajna egykori autójára is lehet licitálni az egykori filmproducer vagyontárgyaiból rendezett aukción. A számtalan filmes relikviát özvegye azért bocsátja árverésre, mert külföldre költözik, és nem tud ennyi…

Kiderült: erről beszélt Andy Vajna és Jakupcsek Gabriella

19.11.19 09:35

Jakupcsek Gabi új könyvében bevallotta Andy Vajnával komoly terveik voltak egy műsorral kapcsolatban korábban.

Húszmillió forinttól licitálhat Andy Vajna Rambo-késeire, de a Bentley-jét is megveheti

19.11.18 18:45

Meghirdették azt az árverést, amelyen Vajna Tímea, Andy Vajna özvegye bocsátja aukcióra volt férje személyes tárgyait. Az esemény december 7-én lesz a budapesti Nagyházi Galériában, ahol november 23-tól egy hétig meg is tekinthetőek a felkínált…

13 milliárd forintos adósság szakadt Vajna Tímea nyakába, a nagy részét egy éven belül ki kell fizetnie

19.11.18 07:19

Fél év alatt több mint a kétszeresére, 13 milliárd forintnak megfelelő összegre nőttek Vajna Tímea, Andy Vajna néhai filmügyi kormánybiztos és hollywoodi producer özvegyének az adósságai – írja a 24.hu.

Jakupcsek Gabriella: Műsort akart velem forgatni Andy Vajna

19.11.17 14:42

Sosem foglalkoztatta a múlt, legnagyobb levegőjét házasságainál és válásainál vette Jakupcsek, aki illatokkal üzen a külvilágnak és 11 éves lányának, akivel imád csatázni.

A(z) "Andy Vajna" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Egy óra volt leszedni Andy Vajna szakálláról a piros-fehér-zöld festéket, de imádták a focit – Vajna Tímea megosztotta kedvenc közös emlékét a filmmogullal

Lassan öt hónapja szerelmes a sármos magyar milliomosba, Zoliba, Vajna Timi mégis képtelen elengedni elhunyt férjét, Andy Vajnát, akit a mai napig gyászol, számol be a Bors.

Márka

Kiderült, ekkor tér vissza a TV2 képernyőjére Marsi Anikó

A Tények műsorvezetője hónapokra eltűnt a képernyőről, ugyanis a koronavírus-járvány miatt nem tudott hazatérni az Exatlon Hungary forgatásáról.

 

Kategória ajánló