Android hírek

Infotech › Android

Végponttól végpontig titkosítást vezet be a Google

20.11.20 19:19

Növeli a kommunikáció biztonságát a Google azáltal, hogy végponttól végpontig terjedő titkosítást vezet be az androidos Messages üzenetküldő app Rich Communication Services (RCS) alapú változatában.

A magyar kereskedők terminál nélkül, okostelefonnal is fogadhatnak kártyás fizetést

20.11.20 07:37

Kiderült, hogy a magyar kereskedők terminál nélkül, okostelefonnal is fogadhatnak kártyás fizetést, amiről alább részletes információkat olvashattok.

Már az Lg és Android okostévéken is elérhető a Upc Direct Now alkalmazás!

20.11.19 11:59

A Upc Direct év végi prémium moziajánlata után az Lg és Android okostévé tulajdonosok számára rukkolt elő újdonsággal: mostantól már ezeken a készülékeken is elérhető a Upc Direct Now alkalmazás akár 82 csatornával.  A Upc Direct Now…

Több tucat Huawei és Honor eszközre készülhet Harmony OS Android helyett

20.11.15 12:03

Egyre többet tudunk arról, hogy mely készülékekre lesz elérhető a cég saját rendszere, és mikor jön ennek a béta kiadása.

Alig fognak frissítést kapni a nemrég debütált a OnePlus mobilok

20.11.15 07:09

2020-ban az embereknek több baja is van annál, semmint drága telefonokat vegyenek, és pont emiatt a cégek igyekeznek nyitni az olcsóbb kategóriák felé. Így tett a OnePlus is a Nord mobilokkal, de a nemrég bemutatott N10 és N100 készülékekről sajnos…

Automatikussá vált a helymeghatározás a 112-es segélyhívó vonalon

20.11.14 03:49

Új funkcióval bővült a 112-es segélyhívó vonal: egyes iOS és Android rendszerű okostelefonok a segélyhívás helyszínadatait automatikusan továbbítják a rendőrség központjába.

Ezek az eszközök kaphatják meg a Huawei HarmonyOS-t

20.11.13 14:30

December 18-án indul útjára a HarmonyOS 2.0 fejlesztői bétája, pár hónapra rá pedig a publikus béta is kezdetét veheti — írja a Huawei Central. A portál szerint egy zárt fejlesztői bétát kap a Huawei saját fejlesztésű, Androidot váltani célzó rendszere idén…

Új funkciót kap a 112 segélyhívó

20.11.12 17:27

Új funkcióval bővült a 112-es segélyhívó vonal: egyes iOS és Android rendszerű okostelefonok a segélyhívás helyszínadatait automatikusan továbbítják a rendőrség központjába, így segítve a hívásfogadó operátort a segélykérés helyszínének…

A(z) "Android" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Infotech

A következő Android-verzióval jöhet az iPhoneokban már megismert hátlapkopogtatás

A 9to5Google már tavaly, az Android 11 első fejlesztői kiadásában is talált egy, a Pixel telefonokhoz tartozó extrát, amivel a hátlapot kopogtatva lehetett mindenféle gesztust vagy menüpontot aktiválni, de ez csak egy tesztfázisban lévő funkció…

Infotech

Ilyen kütyüket kínál 2021-ben az orosz luxusmárka

Annak gyárt a Caviar, akinek a félmilliós prémium okostelefon tömegterméknek számít, s valami olyasmire vágyna, amit más nem tesz ki az asztalra.

Márka

Megváltozik a Google keresője – Új olcsó mobillal jött ki a Samsung

Mi történt a technológia világában? Elmondjuk röviden! Számos hazai hírcsatorna IT, mobiltechnológiát, robotikát érintő tartalmait foglaljuk össze pár perces podcast adásainkban.

Infotech

Ilyen kütyüket kínál 2021-ben az orosz luxusmárka

Annak gyárt a Caviar, akinek a félmilliós prémium okostelefon tömegterméknek számít, s valami olyasmire vágyna, amit más nem tesz ki az asztalra.

 

Kategória ajánló