Android hírek

Infotech › Android

Rémálom a Surface Duo szétszedése

20.10.02 11:52

Zack Nelson nem nevezhető gyakorlatlannak, de még neki sem sikerült hibátlanul szétszedni a Microsoft kétkijelzős modelljét.

Elsötétül a Google Térkép

20.09.30 12:11

Igazán nem siette el a Google, hogy népszerű térképszolgáltatásába is elhozza a szem- és idegrendszer-kímélő sötét módot.

Szinte fillérekért vehetünk okostelefont!

20.09.30 10:34

Az iparág szereplői és a hatóságok együttműködését szorgalmazta Stéphane Richard, a több országban jelenlévő Orange telekommunikációs szolgáltató vezérigazgatója, aki egy tízezer forintnál is olcsóbb androidos okostelefonnal is előállt.

Megérkezett az első hír az Android 12-ről

20.09.30 08:19

Még az Android 11 sem érhető el mindenki számára, de már befutott az első hír a jövőre érkező Android 12-vel kapcsolatban. Az utóbbi időkben az Epic games miatt nagyon sokat lehetett hallani az alkalmazásboltok üzletpolitikájáról. Kezdetben a…

Pénzlopó fertőzött appok az Android áruházból

20.09.29 18:43

A Google újabb, a Joker rosszindulatú programmal megfertőzött Android-appot törölt a Play áruházból, ám az alkalmazások mobilról való eltávolítását az érintett felhasználóknak kell elvégezniük.

Kiderült miért vonta vissza a Nokia mobilok Android 11 ütemtervét a HMD Global

20.09.29 12:04

Kiderült, hogy miért törölte a HMD Global Nokia mobilok korábban közzétett Android 11 frissítési ütemtervét. Épp tegnap számoltunk be róla, hogy a HMD Global közzétette a Nokia mobilok Android 11 frissítési ütemtervét, majd ezt követően gyorsan le is…

Android 11: rengeteg hibára panaszkodnak a felhasználók

20.09.26 22:10

Természetesen ezúttal sem egy tökéletes Android rendszert kaptunk a Google-től, mutatjuk milyen hibákat tartalmaz az Android 11. Az Android 11 hivatalos verziója egyes készülékekre már elérhető, de nem éppen mondható tökéletesnek a rendszer. A…

A(z) "Android" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Infotech

Komolyan kell venni az androidos kártevőket

A G Data adatai szerint 2020 első fél évében több mint kétmillió kártékony androidos alkalmazás látott napvilágot, azaz minden nyolcadik másodpercben megjelent egy új kártevő.

Infotech

Betiltanák a mobiltelefonokat az iskolákban Ukrajnában

Törvénnyel tiltanák be a mobilhasználatot az iskolákban. Az információk szerint

Márka

Régen várt applikációt készített a Google, ennek sokan fognak örülni

Igen hasznos fejlesztéssel drukkolt elő a Google, mostmár internet kapcsolat nélkül is használhatjuk a Hangfelvevő applikációt, sőt a hangukkal szövegeket is tudunk szerkeszteni.

Infotech

A Volvo a modern technológiák fejlesztésével segítené a figyelemvesztést az utakon

Az okostelefonok és a fedélzeti érintőképernyők széles körű elterjedésével párhuzamosan egyre hangosabb vita alakult ki az autóvezetők figyelmét elterelő jelenségek, illetve azok veszélyei körül.

 

Kategória ajánló