Andrej Plenkovic hírek

Politikus › Andrej Plenkovic

Horvátországi földrengés: Orbán Viktor felajánlotta Magyarország segítségét

20.03.22 10:52

A károkat és sérüléseket okozó zágrábi földrengés után Orbán Viktor miniszterelnök szolidaritásáról biztosította Andrej Plenkovic horvát kormányfőt, és felajánlotta Magyarország segítségét - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki…

Öt hétre bezárnak az iskolák egyes német tartományokban

20.03.13 18:23

A koronavírus-járvány lassítása céljából bezárják az iskolákat és az óvodákat több német tartományban - jelentették be pénteken. Németországban a napközbeni gyermekellátás és az oktatási rendszer működtetése tartományi hatáskör.

Horvátországban és Ausztriában is megjelent a koronavírus

20.02.25 13:22

Horvátországban az első fertőzött egy fiatal férfi, aki a múlt héten Milánóban járt. Ausztriában pedig két 24 éves fiatalnál mutatták ki a koronavírust, ők is jártak nemrég Olaszországban.

Hamis vagyonnyilatkozatba bukott bele a miniszter - Horvátországban

20.01.28 14:38

Felmentette tisztségéből Milan Kujundzic egészségügyi minisztert kedden Andrej Plenkovic horvát kormányfő, miután a sajtó az elmúlt napokban arról írt, hogy a tárcavezető hamis vagyonnyilatkozatot nyújtott be.

Orbán: Magyarország támogatja az EU horvát elnökségének célkitűzéseit

19.11.28 17:44

Magyarország támogatja az EU horvát elnökségének célkitűzéseit – jelentette ki Orbán Viktor kormányfő csütörtökön Eszéken Andrej Plenkovic horvát kormányfővel tartott munkaebédjét követően.

Horvát kormányfő: Az EU külső határait a legtávolabbi helyen kell védeni

19.10.25 21:01

Andrej Plenkovic emlékeztetett, hogy Brüsszel hatmilliárd eurót adott Törökországnak, hogy megállítsa az illegális bevándorlást. Hozzátette: a Törökországgal kötött megállapodásnak nincs alternatívája.

Emeli a horvát kormány az állami tisztviselők és közalkalmazottak bérét

19.10.16 20:26

Három ciklusban, hat százalékkal emeli a horvát kormány jövőre az állami tisztviselők és közalkalmazottak bérét - közölte Andrej Plenkovic horvát kormányfő szerdán a parlamentben.

Engedett a horvát kormány, visszaállítják a megemelt nyugdíjkorhatárt

19.09.19 13:12

A horvát kormány teljes egészében elfogadja a népszavazás kiírását kezdeményező szakszervezetek követelését, és visszaállítja a 67 évre megemelt nyugdíjkorhatárt 65 évre, továbbá törvénymódosítási javaslatot nyújt be, hogy azok, akik ezt szeretnék, 65…

A(z) "Andrej Plenkovic" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Orbán Viktor felajánlotta a segítségét a horvátoknak a zágrábi földrengést követően – Ez áll a miniszterelnök levelében

A károkat és sérüléseket okozó zágrábi földrengés után Orbán Viktor miniszterelnök szolidaritásáról biztosította Andrej Plenkovic horvát kormányfőt, és felajánlotta Magyarország segítségét - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan,…

Ország

Sok a fertőzött a szlovén idősotthonokban

Horvátországban is tovább nőtt a fertőzöttek száma.

Politikus

Orbán: most lesz gondolkodni valónk saját magunkról is

Egyházi vezetők imádkoznak Orbán Viktor új videójában, amelyet virágvasárnap alkalmából posztolt közösségi oldalán.

Nagyvilág

Gulyás: boszorkányüldözés folyik Magyarországgal szemben az EU-ban

Boszorkányüldözés folyik Magyarországgal szemben, ami végtelenül etikátlan és helytelen, mert most Európa egészének és az Európai Uniónak is a járvány elleni védekezésre kellene koncentrálnia, nem pedig egyes tagállamokkal…

 

Kategória ajánló