Andrej Babis hírek

Politikus › Andrej Babis

Pénzjutalmat kapnak a cseh mentősök és szociális dolgozók

20.05.07 20:22

Pénzbeli jutalmakat hagyott jóvá a koronavírus-járvány elleni küzdelemben helytálló mentőknek és a szociális szférában dolgozóknak csütörtökön az Andrej Babis vezette cseh kormány.

Babist sem érdekli a kvótaper

20.04.02 13:59

Andrej Babis szerint nincs jelentősége, hogy Csehország veszített a kvótaperben.

Andrej Babis szerint az EU nem adott pluszpénzt

20.03.28 18:04

Az Európai Unió pénzügyi támogatása, amelynek segítenie kellene a tagországokat a koronavírus-járvány gazdasági következményei elleni küzdelemben, nem jelent Csehország számára semmiféle pluszpénzeket.

A cseh kormányfő szerint az EU nem adott pluszpénzt

20.03.28 17:55

Andrej Babis cseh kormányfő szerint az Európai Unió pénzügyi támogatása, amelynek segítenie kellene a tagországokat a koronavírus-járvány gazdasági következményei elleni küzdelemben, nem jelent Csehország számára semmiféle pluszpénzeket.

Te nagyon bátor ember ne fürkéssz és portyázz

20.03.24 09:00

Orbán Viktor, a 133 bátor ember legbátrabbika, saját állítása szerint „fürkészeket és portyázókat küldött a világ minden tájára lélegeztetőgépekért és védőfelszerelésekért".

A(z) "Andrej Babis" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Csehország 100 ezer adag Pfizer-vakcinát kapott Franciaországtól

Miközben a cseh vakcina-diplomácia második sikerét jelenti be Andrej Babis, Szlovákia is tárgyalásokba kezdett, hogy az EU-n belülről kölcsönözhessen koronavírus elleni oltóanyagot.

Ország

Csehországban a koronavírustól megbetegedettek táppénzét a bérek száz százalékára emelik

A bérek száz százalékára emelik a táppénz összegét márciusban és áprilisban Csehországban – döntött hétfőn este a cseh kormány. Jana Maláčová munkaügyi és népjóléti miniszter a kabinet ülése utáni sajtótájékoztatón…

Nagyvilág

Romániában március 15-től bárki jelentkezhet az oltásra

Romániában március 15-től bárki feliratkozhat a koronavírus elleni oltásra, de az oltáskampánynak a teljes lakosság előtt megnyíló, várhatóan áprilisban kezdődő harmadik szakasza idején is elsőbbséget fognak élvezni az első két…

Tudomány

Az EMA jövő héten hoz döntést a Johnson and Johnson oltóanyagának ajánlásáról

Az amerikai járványügyi és betegségmegelőzési központ szakértői bizottsága vasárnap hagyta jóvá a vakcina alkalmazását.

 

Kategória ajánló