Andrej Babis hírek

Politikus › Andrej Babis

Andrej Babis szerint az EU nem adott pluszpénzt

20.03.28 18:04

Az Európai Unió pénzügyi támogatása, amelynek segítenie kellene a tagországokat a koronavírus-járvány gazdasági következményei elleni küzdelemben, nem jelent Csehország számára semmiféle pluszpénzeket.

A cseh kormányfő szerint az EU nem adott pluszpénzt

20.03.28 17:55

Andrej Babis cseh kormányfő szerint az Európai Unió pénzügyi támogatása, amelynek segítenie kellene a tagországokat a koronavírus-járvány gazdasági következményei elleni küzdelemben, nem jelent Csehország számára semmiféle pluszpénzeket.

Így kerülhetjük el, hogy csalók áldozatává váljunk

20.03.24 12:55

Egyre több csaló jelenik meg, akik kihasználva az emberek félelmét a koronavírus miatt, pénzért kínálnak hamis fertőtlenítőt, nemlétező gyorsteszteket vagy fertőzés elleni vakcinát. Az Országos Rendőr-főkapitányság tanácsait követve azonban…

Te nagyon bátor ember ne fürkéssz és portyázz

20.03.24 09:00

Orbán Viktor, a 133 bátor ember legbátrabbika, saját állítása szerint „fürkészeket és portyázókat küldött a világ minden tájára lélegeztetőgépekért és védőfelszerelésekért".

Elnézést kért a cseh kormányfő, hogy hiánycikk a védőmaszk

20.03.17 17:43

Nyilvánosan elnézést kért Andrej Babis cseh miniszterelnök, hogy az országban nagy hiány van a védőmaszkokból, amelyeket a koronavírus elleni védekezés céljából vásárolnak rendkívüli méretekben az egészségügyi intézetek és a lakosság.

Koronavírus: országos vesztegzárat rendelt el a cseh kormány

20.03.15 13:10

Az intézkedés március 16-tól március 24-ig érvényes - jelentette be Andrej Babis cseh miniszterelnök a kormány vasárnapi rendkívüli ülése utáni sajtótájékoztatón.

Országos vesztegzár bevezetését mérlegeli a cseh kormány

20.03.15 13:04

Országos vesztegzár bevezetését mérlegeli a cseh kormány, mert vasárnap délelőtt már 231-re emelkedett az új koronavírusos fertőzöttek száma, ami 42-vel több, mint szombat este - jelentette be Andrej Babis cseh miniszterelnök a Prima kereskedelmi…

A(z) "Andrej Babis" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Andrej Babis szerint az EU nem adott pluszpénzt

Az Európai Unió pénzügyi támogatása, amelynek segítenie kellene a tagországokat a koronavírus-járvány gazdasági következményei elleni küzdelemben, nem jelent Csehország számára semmiféle pluszpénzeket.

Ország

Koronavírus: A cseh kormány meghosszabbította a vesztegzárat

A rendelet betartását a hatóságok ellenőrzik.

Nagyvilág

Uniós művelet indul a Líbiába szállított fegyverek ellen

Hivatalosan ma kezdődik, de legjobb esetben is csak néhány hét múlva lesz “harcképes” az Európai Unió új művelete a Földközi-tengeren, amelynek elsődleges célja az ENSZ Biztonsági Tanácsa által bevezetett líbiai…

Nagyvilág

Közösségi közlekedési korlátozások Európa nagyvárosaiban

Számos európai nagyvárosban ritkították a közösségi közlekedésben a járatindulásokat, mivel jelentősen visszaesett az utasok száma. Bécs, Berlin, Róma, Prága, Bukarest, München, Milánó járványhelyzethez igazodó…

 

Kategória ajánló