Andrej Babis hírek

Politikus › Andrej Babis

Háromszáz cseh városban követelték Andrej Babis lemondását

19.06.12 05:11

A legtöbben Morvaország legnagyobb városában, Brnóban gyűltek össze, ott nagyjából hatezren demonstráltak. Más településeken jellemzően néhány száz fős tiltakozások voltak.

Hatalmas tömeg tüntetett Andrej Babis ellen Prágában

19.06.04 19:46

Több mint százezren tüntettek kedden Prágában Andrej Babis kormányfő ellen, akit a rendőrség az uniós pénzekkel való visszaéléssel gyanúsít, és már javasolta a vádemelést is. A főügyész azonban, aki ezt a lépést megteheti, egyelőre nem…

Az EU visszafizettetné Csehországgal a Babis cégének adott uniós támogatásokat

19.05.31 17:43

A cseh sajtó értesülései szerint Brüsszel azt kéri Prágától, hogy fizesse vissza az uniós kasszába mindazokat a támogatásokat, amelyeket Andrej Babis kormányfő volt cége, az Agrofert holding 2018 februárja után kapott. A sajtó szerint több tízmillió euróról…

Véletlenül elsült a cseh miniszterelnök testőrének fegyvere a repülőn

19.05.29 20:43

22-en tartózkodtak a gépen Brüsszelben, Babis kormányfő, és emberei, az uniós csúcsértekezlet után indultak volna vissza, amikor az incidens történt. Senki sem sérült meg.

A(z) "Andrej Babis" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Háromszáz városban tüntettek a cseh miniszterelnök lemondását követelve

A rendőrség szerint Andrej Babis visszaélhetett az uniós pénzekkel.

Ország

Női kosár: vereséggel zárta a válogatott a cseh tornát

Szoros meccsen kapott ki a lettektől a harcos erényeket csillogtató és sokáig remekül játszó magyar válogatott a prágai torna záró napján. 

Nagyvilág

Női kosár: vereséggel zárta a válogatott a cseh tornát

Szoros meccsen kapott ki a lettektől a harcos erényeket csillogtató és sokáig remekül játszó magyar válogatott a prágai torna záró napján. 

Közélet

Négy határsértő 15 percen belül

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló