Amerikai haditengerészet hírek

Közélet › Amerikai haditengerészet

Egy amerikai hadihajó figyelmeztető lövéseket adott le az iráni Forradalmi Gárda hajóinak

21.04.28 09:55

Egy amerikai hadihajó figyelmeztető lövéseket adott le az iráni Forradalmi Gárda három hajóinak, amelyek túl közel hajóztak hozzá és egy amerikai járőrhajóhoz a Perzsa(Arab)-öbölben – közölte szerdán az amerikai haditengerészet.

A Pentagon beismerte: valódi a „háromszögű ufóról” készült felvétel

21.04.18 19:31

A felvételt az amerikai haditengerészet egyik tagja készítette. A hadsereg is vizsgálja, pontosan mi lehetett az. A háromszögű azonosítatlan repülő tárgyról készült videó hitelességét az amerikai védelmi minisztérium is megerősítette – írja a CNN. A…

Atommeghajtású űrhajó fejlesztésébe kezdett a Pentagon

21.04.13 15:34

Az amerikai védelmi minisztérium kutatóintézete, a DARPA az előzetes tervek szerint 2025-ben állíthatja először Föld körüli pályára a nukleáris energiával működő rakétáját.

A(z) "Amerikai haditengerészet" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Hatalmas fegyverszállítmányra csapott le az amerikai haditengerészet

Páncéltörők, mesterlövészpuskák és gépkarabélyok is voltak az Arab-tengeren megállított hajón.

Tudomány

Sikeresen teljesítette a megismételt negyedik próbarepülést a NASA helikoptere a Marson

Az 1,8 kilogramm súlyú drón 226 métert tett meg két perc alatt, és öt méter magasra sikerült felemelkednie: ez volt eddig a leghosszabb út, amelyet megtett és a legmagasabbra emelkedett. Előzőleg kétszer nem sikerült…

Ország

Az USA némileg hárította az ENSZ Biztonsági Tanácsának Jeruzsálemről szóló nyilatkozatát

A nyilatkozat elítéli a palesztinok fenyegető kilakoltatását Sheikh Jarrah-ban, de amerikai és brit diplomaták nyomására a gázai rakéták megfigyelését is tartalmazza.

Közélet

Indiában, Kínában és Törökországban van a legtöbb méhkaptár

A Föld országai közül Indiában található a legtöbb méhkaptár, őket Kína és Törökország követi ezen a listán a dobogón. Magyarországon 844 ezer méhkaptár van a Fao adatai szerint.

 

Kategória ajánló