Amerikai elnökválasztás hírek

Közélet › Amerikai elnökválasztás

Európa mindenképpen veszít az amerikai elnökválasztással

20.11.06 11:49

A világpolitika szereplői negatív színben látják az eseményeket: az amerikai demokrácia válsága, a nemzetközi pozíciók feladása vagy akár polgárháború.

Van egy állam, ahol Trump mutatói javultak, de ez sem lesz elég

20.11.06 11:49

Magyar idő szerint szombat hajnalra az amerikai elnökválasztásban tovább araszolt felfelé a szavazatkülönbség a "legizgalmasabb" államokban a demokrata párti jelölt Joe Biden javára Donald Trumppal szemben, viszont az elnök szépített Arizonában.

Átalakulnak az erőviszonyok az amerikai agráriumban

20.11.06 06:01

Miközben az egész világ az Egyesült Államok elnökválasztására figyel, az országban képviselőházi választások is voltak. Collin Petersont, a demokraták képviselőjét, a Képviselőház Mezőgazdasági Bizottságának elnökét kedden nem választották újra…

Így áll most az elnökválasztás két nappal a kezdete után

20.11.05 23:01

Kedden vette kezdetét az amerikai elnökválasztás, de csütörtök délben még mindig nem tudni, ki lesz az Egyesült Államok következő elnöke. A.

Amerikai elnökválasztás: még mindig tart a szavazatszámlálás, de Biden már győzelemről beszél

20.11.05 21:58

Az amerikai elnökválasztáson továbbra sincs végleges eredmény, még mindig számolják a szavazatokat, hiszen a postán feladottak még napokkal később is érkeznek az egyes államokban. Joe Biden több csatatér-államban átvette a vezetést,…

Egy nyertese már van az elnökválasztásnak

20.11.05 21:33

Bár még a szavazatokat csütörtökön is javában számolják, a tőzsde megmutatta, kiket tart az események egyértelmű győztesének: a nagy techcégeket.

Oroszország is megszólalt az amerikai választások kapcsán

20.11.05 21:19

Dimitrij Peszkov, a Kreml szóvivője csütörtökön elmondta, Moszkva egészen addig nem fog kommentárt fűzni az amerikai elnökválasztás alakulásához, ameddig nem fog tisztázódni a több helyszínen is zavaros helyzet.

A(z) "Amerikai elnökválasztás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Amerikai elnökválasztás – Egy fellebbviteli bíróság Pennsylvaniában elutasította Trump jogászainak keresetét

Egy fellebbviteli bíróság Pennsylvaniában pénteken elutasította Donald Trump amerikai elnök jogászainak perkeresetét a választási eredmények felülvizsgálatára. Ugyanakkor nyilvánosságra került, hogy egy választási…

Ország

Karácsonykor tetőzhet Amerikában az újabb járványhullám

A járványügyi figyelmeztetések ellenére a becslések szerint mintegy ötvenmillió ember indult útnak múlt szerda és vasárnap között, hogy az észak-amerikai hagyományoknak megfelelően családtagjaik társaságában töltsék a…

Politikus

Trump újra csalást emleget, Biden kissé eltörte a lábfejét

Joe Biden a kertben játszott az egeyik kutyájával, a sérülése nem súlyos. Donald Trump első tévéinterjúját adta a választások óta.

Politikus

Arizonában hitelesítették Joe Biden győzelmét

A demokraták jelöltje mintegy 10 500 szavazattal nyert Arizonában

 

Kategória ajánló