Amerikai elnökválasztás hírek

Közélet › Amerikai elnökválasztás

Na erre kérjen kamatcsökkentést Donald Trump!

Ma 15:55

Jelentősen, a vártnál nagyobb mértékben csökkent az első alkalommal munkanélküli segélyt kérők száma az Egyesült Államokban a múlt héten, ami azt jelzi, hogy a munkaerőpiaci helyzet stabil, nem hatott rá különösebben a feldolgozóipar...

G7 – vagy a szalonképtelen oroszok

Ma 15:34

Sokkal jobb lenne, ha Oroszország is ott lenne. Ezt üzente Donald Trump a G7 országok hétvégi csúcstalálkozója előtt. Ha viszont az ország gazdasági teljesítményét nézzük, semmi keresnivalójuk az oroszoknak a legfejlettebb államok között.

Trump "valakivel" felvette a kapcsolatot Venezuelában

Tegnap 07:16

Magas szintű kapcsolatfelvétel van folyamatban Washington és Caracas között - jelentette be kedden Donald Trump amerikai elnök. Az információt Nicolás Maduro venezuelai elnök is megerősítette. Venezuela több képviselőjével tárgyalunk...

Megsértődött Trump, mégsem utazik Dániába

Tegnap 06:19

Donald Trump amerikai elnök kedden éjjel Twitteren bejelentette, hogy lemondja dániai látogatását. Az ok: nem akarják eladni Grönlandot az Egyesült Államoknak. 

Trump szerint a New York Times ördögi propagandagépezet

19.08.19 13:19

Több Twitter-üzenetben ment neki a The New York Times című amerikai napilapnak Donald Trump amerikai elnök, miután egy kiszivárogtatott hangfelfelvétel alapján kiderült: a lap főszerkesztője, Dean Baquet azt kérte, hogy a jövőben a lap a…

Trump-ellenességre épít a The New York Times

19.08.19 00:13

A The New York Times főszerkesztője a munkatársak előtt nyíltan beszél arról: arra a feltevésre építették a hírszerkesztőséget, hogy Trump összejátszott az oroszokkal a 2016-os elnökválasztási kampányban.

Külföldi diplomaták: Trump jó eséllyel megnyeri a 2020-as elnökválasztást

19.08.18 22:04

Külföldi diplomaták Donald Trump hivatalban lévő amerikai elnök ismételt győzelmére számítanak a 2020-as választásokon - összegezte tapasztalatait vasárnap közölt riportjában a Politico című lap.

A(z) "Amerikai elnökválasztás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Na erre kérjen kamatcsökkentést Donald Trump!

Jelentősen, a vártnál nagyobb mértékben csökkent az első alkalommal munkanélküli segélyt kérők száma az Egyesült Államokban a múlt héten, ami azt jelzi, hogy a munkaerőpiaci helyzet stabil, nem hatott rá különösebben a…

Ország

Felfedezték az összefüggést az Alzheimer-kór és az agyi immunsejtek között

Amerikai kutatók felfedezték az összefüggést az Alzheimer-kór és az agyi immunsejtek között - számolt be róla a Medicalxpress.com.

Politikus

Soros a külügyminisztériumon keresztül próbálta érvényesíteni érdekeit

Soros a 2016-os elnökválasztáson azt várta, hogy Hillary Clinton lesz az Egyesült Államok elnöke, és hogy formálhatja Ukrajna kormányzatát.

Nagyvilág

Gyere velünk a Támadás a Fehér Ház Ellen 3. - A védangyal bukása premier előtti vetítésére

Tessék gyorsan élni a lehetőséggel, mert nem játszunk sokáig, Gerard Butlernek is sietős dolga van!

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló