Amerikai elnökválasztás hírek

Közélet › Amerikai elnökválasztás

Amerikai elnökválasztás: lezárult az újraszámlálás Michiganben, Biden megverte Trumpot

20.11.24 07:16

Michigan állam négytagú választási bizottsága hétfőn délután hitelesítette Joe Biden demokrata párti elnökjelölt választási győzelmét. A négytagú bizottság egyik republikánus tagja tartózkodott a hitelesítés megszavazásakor.

Trump beletörődött, jóváhagyta a hatalomátadási protokollt

20.11.24 04:19

Washingtonban hivatalosan is megkezdődhet a hatalomátadás folyamata - erről az illetékes amerikai szövetségi hatóság vezetője levélben értesítette Joe Biden demokrata párti elnökjelöltet hétfőn este.

Putyin: nem hátsó szándékból maradt el a gratuláció Bidennek

20.11.22 15:37

Nem hátsó szándékból, hanem a hivatalos eljárás lezárulásának kivárása miatt maradt el az orosz gratuláció az amerikai elnökválasztás győztesének - jelentette ki Vlagyimir Putyin a Rosszija 1 tévécsatorna által vasárnap sugárzott nyilatkozatában.

„Bident egyáltalán nem aggasztják Trump perkeresetei”

20.11.22 11:54

Joe Bident „egyáltalán nem aggasztják” Donald Trump amerikai elnök perkeresetei – mondta Bidedn kommunikációs főtanácsadója.

A(z) "Amerikai elnökválasztás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Amerikai elnökválasztás – Egy fellebbviteli bíróság Pennsylvaniában elutasította Trump jogászainak keresetét

Egy fellebbviteli bíróság Pennsylvaniában pénteken elutasította Donald Trump amerikai elnök jogászainak perkeresetét a választási eredmények felülvizsgálatára. Ugyanakkor nyilvánosságra került, hogy egy választási…

Ország

Giga botrány lett Fidesz okostojásának írásából: már az USA nagykövetsége is megszólalt

Giga botránnyá dagadt Fideszék okostoljásának Demeter Szilárdnak, miniszteri biztosnak  igen csak aljasra sikerült írást az Origón. A hétvégén már megszólalt az ügyben a Mazsihisz: Európát gázkamrának minősíteni ízléstelen és…

Politikus

Trump újra csalást emleget, Biden kissé eltörte a lábfejét

Joe Biden a kertben játszott az egeyik kutyájával, a sérülése nem súlyos. Donald Trump első tévéinterjúját adta a választások óta.

Politikus

Rendkívüli csúcstalálkozóra hívta Joe Bident a NATO-főtitkára

A csúcson a többi között a szövetség afganisztáni missziójának sorsát vitatják majd meg.

 

Kategória ajánló