AMD hírek

Márka › AMD

7 év alatt félmilliárdnál is több GPU-t szállított le az AMD

Tegnap 08:04

A teljesítmény igen impozáns, ám az Intel még ennél is több GPU-t szállított le az elmúlt időszakban, hála annak, hogy szinte minden klienspiaci Intel processzorban található iGPU.

Először lett teniszező a világ legjobban kereső sportolója a Forbes listáján

20.06.03 15:35

A Forbes magazin legjobban fizetett sportolókról összeállított, ez évi listáján Roger Federer végzett az első helyen. A svájci csillag első ízben került az első helyre, és egyben ő az első teniszező is, aki az 1990 óta kiadott listákon az élre tudott kerülni.

Már a Linux atyja is elhagyta az Intelt az AMD-ért

20.05.27 11:34

15 év után váltott Intel processzoros gépről AMD alapú PC-re Linus Torvalds. Többek szerint ez is egy csattanós érv amellett, mennyire megváltoztak a CPU-piaci erőviszonyok.

Intel-ről AMD processzorra váltott Linus Torvalds, a Linux atyja

20.05.25 09:50

Bár az AMD-nek az elmúlt pár évben már egyébként is sikerült a vásárlók egy jelentős részét elhódítania az Intel-től, a cég a napokban újabb - ezúttal az átlagosnál ismertebb és befolyásosabb - rajongóra tett szert. Linus Torvalds, a Linux fejlesztésének…

360 Hz-es Alienware monitor érkezik, méghozzá IPS alapokon

20.05.24 13:44

Az új monitor várhatóan Fast IPS panelt használ, csak úgy, ahogy a korábban bejelentett ASUS RoG Swift sorozatú 360 Hz-es megoldás.

Mégis megnyitja a Radeon Rays 4.0 nagy részét az AMD

20.05.18 12:25

Ezzel megszűnt a Steam Audio 2.0 körüli bizonytalanság, illetve a Unity és az Unreal Engine fejlesztése is haladhat tovább a 3D-s hangzás szempontjából.

ASUS ROG Zephyrus G14 notebook: sikert hoz a Renoir?

20.05.16 05:22

Ez a modell egyszerre igyekszik megmutatni, hogy mire képes a tajvani gyártó és az AMD, ha odateszik magukat.

Megint új processzorfoglalatot vezet be az Intel - jön az LGA 1700

20.05.04 11:35

Bár azt már egy ideje lehet tudni, hogy az Intel által mostanában kiadásra kerülő új Comet Lake processzorok egy, minden korábbitól eltérő foglalatba, illeszkednek majd, a napokban még egy ennél is újabb formátumról szóló információk szivárogtak ki.…

A(z) "AMD" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Márka

Már megjelenésük előtt lenyomhatja az új konzolokat az AMD új videókártyája

A Big Navi kártyák ugyanazt az architektúrát használják majd, mint az új Xbox és PlayStation, de lehet, hogy előbb kerül a polcokra.

Márka

7 év alatt félmilliárdnál is több GPU-t szállított le az AMD

A teljesítmény igen impozáns, ám az Intel még ennél is több GPU-t szállított le az elmúlt időszakban, hála annak, hogy szinte minden klienspiaci Intel processzorban található iGPU.

Infotech

Hamarosan mindenkihez megérkezik a Microsoft új, gyorsabb, kezesebb böngészője

Ígéretekének megfelelően megkezdi a Chromium alapú Edge böngésző automatikus terjesztését a Microsoft, amely ezután már a Windows Update részeként érkezik meg a számítógépekre.

Életmód

Kovács Zoltán: tizenhárom kérdés lesz a kérdőíven

Kovács Zoltán kiemelte: a koronavírus az európai országok gazdaságaira is komoly hatással van.     Sok terv létezik a hatások kivédésére, Európa jövőbeli gazdasági lépéseire. Ezek közé tartozik Soros György terve is. Az ő…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló