AMD hírek

Márka › AMD

Szinte lehetetlen az új tech termékekből és konzolokból szerezni

20.11.26 14:56

Teljesen kimerültek a PlayStation 5 készletei, de új Amd professzort, GeForce vagy Radeon videokártyát is szinte lehetetlen szerezni.

Hasznos mentési funkciókat kapott a Cyberpunk 2077

20.11.24 17:55

Alig három hétre vagyunk a futurisztikus RPG-akciójáték megjelenésétől, amit már a rajongókon kívül a fejlesztők is régóta várnak, hiszen egy közel nyolc éve készülőfélben lévő game-ről beszélünk.

Microsoft Pluton: Extra biztonsági hardvert kapnak az Intel, az AMD és a Qualcomm processzorok

20.11.20 10:13

A Microsoft biztonságosabb, könnyebben és hatékonyabban frissíthető ökoszisztémát szeretne létrehozni az új lapka segítségével, kérdés, a piac mennyire lesz vevő erre.

Percek alatt elvitték az összes AMD Radeon RX 6800-ast

20.11.19 09:42

Kereken egy hónapja adta közzé az AMD, hogy mindent megtesznek azért, nehogy ők is belecsússzanak az Nvidia hibájába a raktárkészleteket illetően. Épp ezért rengeteg óvintézkedéssel igyekezték elkerülni a kártyák felvásárlását. Itt főként gondolunk a…

Összefog az AMD és az IBM a biztonságos adatközpontokért

20.11.11 18:01

A két cég egyenként is a legjobb alapokat adják a confidential computing szolgáltatásokhoz, így együtt komoly erőt képviselhetnek.

Extrém tuning: AMD Ryzen 9 5950X 5,9 GHz-en

20.11.04 15:34

A rajt közeledtével egyre több extrém tuningeredmény érkezhet, most az elsők egyikét vesszük górcső alá egy picit.

Mégsem olyan erős az AMD RX 6900 XT? – Problémák lehetnek a Ray Tracing teljesítménnyel

20.11.03 19:16

Nemrég még büszkén mutogatta az AMD az új RDNA 2-es videókártyáik teljesítményét, most viszont úgy tűnik, megtalálták az RX 6000-es széria Achilles sarkát. Már gyanús volt, hogy az októberi bemutatóban épp hogy csak megemlítették a kártyák Ray…

A(z) "AMD" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Márka

Szinte lehetetlen az új tech termékekből és konzolokból szerezni

Teljesen kimerültek a PlayStation 5 készletei, de új Amd professzort, GeForce vagy Radeon videokártyát is szinte lehetetlen szerezni.

Márka

Lelőtte az Intel Studiost az Intel

A vállalat a nem megfelelő üzleti kondíciók miatt döntött így, de azt kihangsúlyozták, hogy továbbra is érdekeltek a szórakoztatóiparban.

Életmód

Olvass és gondolkodj arról, hogy mi zajlik a világban! – A jövő embere

Mi a transzhumanizmus és mire jó? Mi a mesterséges intelligencia? Merre fejlődik a tudomány? Milyen lesz a jövő generációja? Lehetséges a halhatatlanság, és egyáltalán akarjuk-e? Ismerd meg a tényeket, és…

Infotech

Xplora eSIM okosóra megoldás gyermekeknek

Az első út egyedül, mégis szülői felügyelettel és az első önálló lépések a digitális világban – mindezt együtt nyújtja a Telekom kínálatában elérhető Xplora okosóra. Hanghívás, illetve fogadás, GPS-nyomkövetés egy…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló