Ambrus Attila hírek

Ismert személy › Ambrus Attila

Whiskyt kért éneklés előtt Ambrus Attila

20.03.23 03:22

Életében először állt színpadon, és bár rettentően izgult, végül gond nélkül sikerült megtréfálnia a TV2 álarcos műsorának sztárcsapatait. A rendőrök után Majkáékat is átverte.

Ambrus Attila: Megőrülök, ha nincs izgalom az életemben

20.03.09 06:37

Ambrus Attila már több mint húsz éve – ahogy ő fogalmazott – kivonult a „bankszektorból”, ám a bankrablások adrenalinjának hiányát ma is érzi. Fogadásokkal pótolja az izgalmakat.

Viszkis: Szomorú vagyok, hogy nekem ilyen anya jutott

20.02.19 15:02

A Viszkisként elhíresült Ambrus Attila kislánya nemrég  egyéves lett. Az egykori bankrabló évekkel ezelőtt minden kapcsolatot megszakított édesanyjával, az asszony azonban unokája születése után felkereste Attilát. 

Ambrus Attila idősnek érzi magát még egy gyerekhez

20.02.19 08:10

A Viszkisként elhíresült Ambrus Attila szemefénye a lassan egyéves Anna. Az egykori bankrabló úgy érzi sokkal érettebb lett az apaság által, és bár fiatalon több gyermeket szeretett volna, kora miatt számára az is hatalmas dolog, ha egyszem kislányát…

Ambrus Attila megmutatta kislányát

20.02.13 14:46

Hiába próbál szigorú apa lenni, kislánya huncut mosolyától ellágyul a szíve.

Viszkis: Egyszerűbb volt a bankrablás, mint a disznótor szervezése

20.01.20 08:37

Ambrus Attiláék a zöldséget és gyümölcsöt már a kertjükben termelik, és idővel minden ennivalót maguk állítanának majd elő. A Viszkis egyre inkább kacsingat a gasztronómia felé.

A(z) "Ambrus Attila" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Farkasbőrbe bújt a Viszkis – Elárulta, miért vállalta el a szereplést a Nicsak, ki vagyok? műsorában

A felesége beszélte rá Ambrus Attilát (52), hogy vállalja el a szereplést a Nicsak, ki vagyok? című show-ban.

Közélet

Így pótolja a rablások okozta adrenalinlöketet a Viszkis

Ambrus Attila ugyan nem szívesen gondol vissza azokra az évekre, amikor bankrablásból tartotta fenn magát, de bevallotta, az izgalom hiányzik neki.

Életmód

Részegen, jogsi nélkül karambolozott, itt az ítélet

A Pécsi Járásbíróság március 25-én - tárgyaláson kívül meghozott büntetővégzésével - egy vádlottal szemben súlyos testi sértés okozó ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntette miatt 300.000 forint pénzbüntetést…

Ország

A Vivre.hu támogatja a hagyományos kiskereskedőket

A Vivre, Románia és Kelet-Közép-Európa egyik vezető online lakberendezési és dekorációs áruháza arra ösztönzi az offline üzlettel rendelkező kiskereskedőket, hogy forgalmazzák termékeiket a Vivre.hu oldalán.

 

Kategória ajánló