Amber Heard hírek

Ismert személy › Amber Heard

Johnny Depp mellett vallott egy tanú, aki szerint Amber Heard hazudott bántalmazásaival kapcsolatban

20.07.17 20:19

Koholt vádak?. Ha még nem lenne elég cifra a Johnny Depp kontra Amber Heard-ügy, akkor itt egy újabb fejlemény: lehet, hogy koholtak a Depp ellen felhozott vádak.

Johnny Depp a bíróságon elmondta, hogy a felesége beleszékelt az ágyukba

20.07.08 09:17

Kényes dologra derült fény Amber Heard és Johnny Depp közös életéből. Pert indított Johnny Depp a Sun bulvárlap kiadója és főszerkesztője ellen, mert egy cikkben azt írták róla, bántalmazta volt feleségét. Amber Heard tanúként lett beidézve. Depp…

A(z) "Amber Heard" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Johnny Depp újabb fontos csatát vesztett a feleségverési ügyében

Az ítélet nem jön jól neki, mivel a már lezárult mellett egy újabb perben is szeretné bizonyítani, hogy nem volt erőszakos Amber Heard színésznővel.

Ismert személy

Dokumentumfilm készült Johnny Depp magánéleti botrányairól

Háromrészes dokumentumfilmen mutatják be Johnny Depp botrányát.

Közélet

Nagy tévedés, hogy a tekintélyuralmi rendszerek jobbak a koronavírussal vívott küzdelemben

Ugyan az autoriter vezetőknek nem kell tekintettel lenniük bíróságokra, vagy választott testületekre, olyan döntéseket hoznak, amikhez kedvük szottyan, a demokráciák viszont mégis több eredményt tudnak elérni, mert a társadalom…

Ismert személy

Elon Musk szerint nem volt bekapcsolva a robotpilóta a sofőr nélkül összetört Teslában

Több közlekedési hatóság is vizsgálatot indított annak a Tesla Model S-nek az ügyében, mely úgy szenvedett két ember életét követelő balesetet, hogy senki sem ült a kormánynál.

 

Kategória ajánló