Alstom hírek

Gazdaság › Alstom

Megveheti az Alstrom a Bombardier vasúti ágát

20.02.18 09:16

Az Alstom francia gépipari konszern hétfőn bejelentette, hogy tárgyalásokat folytat a Bombardier kanadai multinacionális járműgyártó vállalat vasúti üzletágának felvásárlásáról.

Hidrogén-akkumulátor hajtású motorvonatokkal támad az Alstom

20.01.16 07:44

A darmstadti székhelyű Akasol akkumulátorrendszereit építik bele az Alstom több mint 40 hidrogénvonatába; a francia-német együttműködéstől a motorvonatgyártó kibocsátásmentes vonatközlekedést és további megrendeléseket is remél -…

Új kocsikra volna szükség a 4-es metró vonalán

20.01.02 12:40

Csúcsidőben 13 darab közlekedik a 4-es metróvonalra vásárolt 15 Alstom-szerelvényből, így tovább már nem csökkenthető a követési időköz.

Az ötödrendű vádlott is tagadta bűnösségét

19.11.26 16:58

Az Alstom-ügy ötödrendű vádlottja sem ismerte el bűnösségét a keddi előkészítő ülésen.

Felfüggesztett börtönbüntetést kaphatnak az Alstom-ügy vádlottjai

19.10.15 15:42

Felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozták a vádlottakra, ha beismerik a bűncselekmény elkövetését az Alstom-ügyben – közölte a Fővárosi Törvényszék az MTI-vel. A jelen lévő négy vádlott azonban tagadta bűnösségét.

Piszkos pénzek a Fidesz-média befektetőinél

19.10.11 16:31

Hamarosan kezdődik a per az Alstom-féle korrupciós ügyben, amelyben a vádlottak a gyanú szerint fiktív tanácsadó szerződések révén jutottak eurómilliókhoz. Az ügy szálai messzire vezetnek, az egyik egészen a Fidesz médiabirodalmának megalapozásáig.

Bajban Európa vasútijármű-ipara

19.09.03 08:03

Az Alstom és a Siemens fúziójának a megvétózása után egy cégfelvásárlás eredményeképp belpiaci szereplőként jelenhet meg az EU-ban a világ legnagyobb vasútijármű-gyártója.

Újabb ember ellen emeltek vádat az Alstom-ügyben vesztegetés miatt

19.08.27 11:49

Vesztegetés miatt vádat emelt a Központi Nyomozó Főügyészség egy újabb ember ellen az Alstom-ügyben – közölte Keresztes Imre főügyész kedden az MTI-vel.

A(z) "Alstom" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Az Alstom felvásárolta a Bombardier vasúti üzletágát

Bejelentette, hogy megállapodott a Bombardier-vel

Közélet

Ilyenek lesznek a padok a 3-as metró felújított állomásain

A Nagy-Mihály Márk tervezte LUNGO ülőbútorrendszer formáit a budapesti M3-as metróban évtizedeken át használt ikonikus műanyagbútorok inspirálták. Nyolc támlás és támla nélküli alapelemből áll, amelyek a helyszín sajátosságai…

Márka

A Siemens rendezi le a terepet az Opus számára

Hatszázmillióba kerül, hogy függetlenítsék az üzemirányítási rendszert, és Mészáros Lőrinc cége átvehesse az irányítást a Tiszántúli Áramhálózati (Titász) Zrt-ben.

Közélet

Háromszáz milliárd eurót is mozgósíthat a bizottság

Háromszáz milliárd eurót is mozgósíthat az Európai Bizottság fizetőképesség-támogatási eszköze.

 

Kategória ajánló