Alstom hírek

Gazdaság › Alstom

Bajban Európa vasútijármű-ipara

19.09.03 08:03

Mintha nem az európai országok érdekeit képviselnék a brüsszeli döntéshozók: a világ élvonalába tartozó autóipar után most a vasúti járművek előállítóit is hátrányos helyzetbe hozzák.

Újabb ember ellen emeltek vádat az Alstom-ügyben vesztegetés miatt

19.08.27 11:49

Vesztegetés miatt vádat emelt a Központi Nyomozó Főügyészség egy újabb ember ellen az Alstom-ügyben – közölte Keresztes Imre főügyész kedden az MTI-vel.

Újabb vádemelés Alstom-ügyben

19.08.27 11:49

Újabb vádat emelt a Központi Nyomozó Főügyészség az Alstom metrókocsik korrupciógyanús beszerzése miatt, információnk szerint ezúttal a hosszú ideje körözött Terner Géza ellen.

Vegyes eredménnyel zárta negyedévét az Alstom

19.07.18 11:33

Az Alstom francia gépipari konszern bevételei 2 százalékkal 2,054 milliárd euróra nőttek pénzügyi éve június végével záródott első negyedévében.

Nagyon meglódult az Alstom

19.05.07 15:04

Emelkedő bevételek mellett növelte nyereségét az Alstom francia gépipari konszern a március végén zárult 2018/19-es pénzügyi évben.

Bizalmas levelezés igazolja, hogy Alstom-ügyben „működött a nyomás”

19.04.11 09:54

Az Alstom-ügyben a szereplők közti találkozókat hiába kezelték végig rendkívül óvatosan, a Magyar Nemzet birtokába került dokumentumokból kiderül kik közvetítettek az Alstom, a BKV és a politika között.

Vesztegetés miatt 4 ember ellen emeltek vádat az Alstom-ügyben

19.04.10 09:15

Négy ember ellen, köztük az Alstom vezető tisztségviselője ellen emelt vádat vesztegetés miatt a Központi Nyomozó Főügyészség az Alstom-ügyben – közölte Keresztes Imre főügyész szerdán az MTI-vel. 

Alstom-ügy: már hat embert gyanúsítanak

19.03.11 10:20

A 2-es és 4-es metró vonalán közlekedő Alstom-metrókocsik beszerzése kapcsán indult nyomozásban már hat embert gyanúsít a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF), de nincs közöttük közszereplő.

Vádat emelnek az Alstom-ügyben

19.02.23 08:25

Az MTVA-ba behatoló ellenzéki képviselők feljelentéséről Polt Péter elmondta: egyértelmű, hogy nem a hivatalos eljárásuk része volt, amikor be akarták olvastatni a közleményüket.

A(z) "Alstom" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Bajban Európa vasútijármű-ipara

Az Alstom és a Siemens fúziójának a megvétózása után egy cégfelvásárlás eredményeképp belpiaci szereplőként jelenhet meg az EU-ban a világ legnagyobb vasútijármű-gyártója.

Közélet

Elszabadult egy utasokkal teli metró Párizsban

Automata szerelvény volt, vezető nélkül, megállókon át vágtatott.

Márka

A BME és a Siemens meghosszabbítja a stratégiai együttműködést

Újabb 5 évvel meghosszabbítja a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem a Siemens Zrt.-vel kötött stratégiai együttműködést.

Közélet

Dobrev Kláranak újabb szövetségese akadt az európai minimálbérért folytatott küzdelemben!

Dobrev Kláranak újabb szövetségese lett az európai minimálbérért folytatott küzdelemben! “Ursula von der Leyen az Európai Bizottság elnöke után újabb szövetségesem lett az európai minimálbérért folytatott küzdelemben. Nicolas…

 

Kategória ajánló