Állatvilág hírek

Életmód › Állatvilág

A rendőr tévedésből lőtte le a család kutyáját

20.11.21 09:28

Az állatnak annyi bűne volt, hogy védte a területét és családját. Korábban senkit sem harapott meg, a rendőr tartva a támadásától mégis lelőtte.

A kardszárnyú delfinek üldözhették el a fehér cápákat Fokváros vizeiből

20.11.20 15:06

A Fokföldi-félszigettől keletre elterülő Vals-öböl a két tonnát is nyomó, akár ötméteresre is megnövő fehér cápákról híres. Noha 2010 és 2016 között a partok közelében lévő cápafigyelő pontokon évente átlagosan 205 észlelés történt, később több mint két év…

Emberi nyelvre fordítja a macskád nyávogását egy új alkalmazás

20.11.20 12:34

Nem, ez nem vicc: a gép és az ember közötti kommunikációban úttörő Amazon Alexa egyik mérnöke fejlesztette a MeowTalk nevű appot, ami érthető szavakká alakítja a miákolást.

Új igazgatót keresnek a Pécsi Állatkert élére

20.11.20 07:19

A Pécsi Állatkert Közhasznú Kft. jelenlegi ügyvezető igazgatójának lemondása miatt vezetői pályázat kiírásáról döntött a baranyai megyeszékhely polgármestere - derül ki a város hivatalos honlapján csütörtökön közzétett határozatból.

A kormányfő kijelentette: Sulíknak 16 millió antigén tesztet kell biztosítania

20.11.19 15:44

Richard Sulík (SaS) gazdasági miniszter feladata lesz beszerezni 16 millió antigén tesztet. Erről a kormány csütörtöki ülésén született döntés.

Megválasztották 2020 legjobb játékait!

20.11.19 14:08

Minden korábbinál több, összesen 55 000 szavazat érkezett a 7 kategóriában versenyző 55 játékra az Ország Játéka idei versenyén.

Robot farkasokkal hoznak frászt a japán medvékre

20.11.19 08:16

Japánban ötéves csúcson van a vidéki települések környékén ólálkodó medvék száma, de a vörösen világító szemű, farkasra emlékeztető robotok állítólag sikeresen elriasztják őket.

A(z) "Állatvilág" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Élet-halál harcra uszították a kutyákat Nyíregyházán

Tiltott állatviadalon ütöttek rajta a TEK-esek és a rendőrök. Hat embert, köztük szervezőket és résztvevőket hallgattak ki. A gyanú szerint harcra nevelték és tenyésztették a kutyákat. Futópadokat és teljesítményfokozókat is találtak a…

Kultúra és szórakozás

Hazatértek Kanadából és karanténba kerültek a „kölcsönadott" pandák

Két óriáspanda tért haza a délnyugat-kínai Csengduba Kanadából, mivel a kanadai állatkert, ahol éltek, nem tudta biztosítani számukra a táplálékot a koronavírus-járvány miatt – írja az MTI.

Életmód

Néhány hétig járógipszet kell viselnie Joe Bidennek

Néhány hétig járógipszet kell viselnie Joe Bidennek miután jobb lábfején két apróbb csont eltörött. A megválasztott amerikai elnök Őrnagy nevű kutyájával játszott a hétvégén, amikor megcsúszott. A németjuhász egyébként az első…

Nagyvilág

Óriási örömhír: Hazaengedik a kórházból Kis Grófót

Múlt héten érkezett az ijesztő hír, hogy Kis Grófót kórházban kezelik, miután elkapta a koronavírust. A Bulibáró kétoldali tüdőgyulladást kapott és magas láz gyötörte. A családja iránt érzett szeretete és Istenbe vetett hite azonban…

 

Kategória ajánló