Állatvilág hírek

Életmód › Állatvilág

Tovább gyarapodott a debreceni állatkert jávorantilop-csordája

20.06.22 14:43

Debrecen - Alig három héttel azután, hogy hírt adott az ország legnagyobb jávorantilop-csordájában történt gyermekáldásról, Debrecen állatkertje újabb egészséges utód születéséről számolhat be.

Öt kiló heroint ástak el az udvaron

20.06.22 08:10

Udvaron ástak el 5 kiló heroint drogkereskedők, de egy összehangolt rendőri akcióban nem csak a drogot, hanem a bűnbanda tagjait is megtalálták a rendőrök.

A kutya úgy viselkedik az idegenekkel, akár a gyerekek

20.06.21 16:34

Mindenki ismeri a helyzetet, amikor egy kisgyerek az anyukáját figyeli, hogy megtudja, mennyire kell aggódnia egy hirtelen felbukkanó ismeretlen tárgytól vagy személytől. Ez a jelenség a kutya és a gazda között is megfigyelhető.

Sósavat öntöttek egy kutyára Kisszálláson

20.06.20 11:37

A csodával határos módon megmenekült az a kutya, amelyet sósavval öntöttek le Kisszálláson. Az állat maradandó sérüléseket szenvedett.

Ezt látnia kell: világjáró macska bringázik a Balatonnál

20.06.20 09:25

Nala, a bosnyák cica és gazdája, az ír Dean Nicholson már a tizedik országban róják kettesben a kilométereket. A hétvégét Veszprémben töltik, hétfőn indulnak Ausztriába, így lehet, hogy megyénkben is bicajoznak majd.

A(z) "Állatvilág" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

5 mondat, ami az őrületbe kergetett szülés után

A gratulációk és a babának címzett bókok mellett sokszor igazán illetlen kijelentések is elhangzanak, amikor családtagok, barátok vagy az utca emberei szemügyre veszik a legújabb családtagot.

Kultúra és szórakozás

Tündéri axis szarvas borjúk születtek

Szívet melengető fotókkal mutatta be a Veszprémi Állatkert Facebook oldalán, a március elején született kis szarvasokat. Azóta szépen gyarapodnak

Életmód

Állatkínzás miatt javasolnak vádemelést a gödöllői rendőrök

Befejeződött a nyomozás: a gyanú szerint a 43 éves nő láncra kötve bezárt három kistestű kutyát és egy macskát, majd elköltözött

Nagyvilág

Megérkeztek az új járványügyi adatok: száznál is kevesebben hunytak el, tovább csökkennek a kórházi számok

Röviddel ezelőtt az operatív törzs ismertette az elmúlt 24 óra járványügyi adatait, illetve megtudhattuk azt is, hogy jelenleg hányan vannak kórházban COVID-fertőzés miatt.

 

Kategória ajánló