Állatvilág hírek

Életmód › Állatvilág

Lengyel Tamás kitálalt Eszenyi Enikőről: miatta nem búcsúzhatott el haldokló nagyapjától

20.03.20 10:01

Újabb színész vallott a Vígszínház igazgatójának kegyetlen módszereiről. Őszinte interjút adott a Lengyel Tamás a hvg.hu-nak a Vígben töltött hat évéről.

Koronavírus – Már a Miskolci Állatkert is bezárta kapuit

20.03.20 08:07

A járványügyi helyzetre tekintettel, látogatási tilalmat rendelt el és határozatlan ideig zárva tart 2020. március 17-től, a Miskolci Állatkert is. Ezen időszak alatt az állatkert munkatársai természetesen a megszokott módon gondoskodnak az állatkert lakóiról.…

Ilyen az, amikor a látogató nélküli állatkertben kószál a pingvin

20.03.19 16:28

A chicagói Shedd Aquarium állatkert is bezárt, akárcsak a legtöbb amerikai és európai állatkert. A pingvinek most szabadon birtokolhatják a helyet!

Tűkkel átszúrt húst adott a kutyáknak egy férfi

20.03.19 13:49

Állatkínzás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás egy 70 éves férfi ellen, aki tűkkel és csavarokkal átszúrt húsdarabokkal akarta távol tartani a kutyákat a portájától.

Velencében földbe állt a turizmus, cserébe visszatértek a városba a delfinek

20.03.19 10:16

Erre már hatvan éve nem volt példa, de nem csoda: a hajóforgalom leállt, így a víz sokkal áttetszőbb, a levegő pedig sokkal tisztább lett.

Elpusztult az első koronavírussal fertőződött kutya

20.03.19 08:47

A 17 éves hongkongi pomerániai kutyát múlt hónapban diagnosztizálták COVID-19-cel. Az állat 60 éves gazdája maga is koronavírussal fertőződött, és nem sokkal ezután betegedett meg a kutya is. A WHO szerint ez az első és egyetlen eset,…

A(z) "Állatvilág" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Megkapja Lady Gaga kutyáinak megtalálója az 500 ezer dolláros nyomravezetői díjat?

Sokakat érdekelt, hogy vajon a nő, aki bevitte a két ellopott kutyust, vajon megkapja-e az 500 ezer dolláros nyomravezetői díjat.

Kultúra és szórakozás

Budapesti tarvarjakat költöztetnek Andalúziába

A fővárosi állatkertben kikelt védett madarak egy spanyolországi visszatelepítési program részeként csatlakoztak vadon élő fajtársaikhoz.

Életmód

14 év után lett meg az elcsatangolt macska

Gyakorlatilag egy „cicaöltőt” leélt a macska az utcán, mire megkerült.

Nagyvilág

Új jelszó van az ingatlanpiacon

Ráerősített egy, már korábban is létező folyamatra a koronavírus-járvány és a home office terjedése. Na de mibe is kerül mindez az ország egyes részein?

 

Kategória ajánló