Állatvilág hírek

Életmód › Állatvilág

Hófehérke a tanítómesterem

21.02.17 22:46

Állítólag ma van a macskák világnapja, de nincs olyan színészi képesség, mellyel hatni tudnék a cicámra. Sem ma, sem máskor.

Napi cuki: télen sem lustálkodnak a debreceni állatkert sarkantyús teknősei!

21.02.17 18:14

A cívisvárosi intézmény páncélosai remekül érzik magukat téli szálláshelyükön, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy tavalyhoz hasonlóan az idei év elején is szép számú egészséges utóddal örvendeztették meg gondozóikat.

Küzd, de pert vesztett a Ryanair

21.02.17 17:00

Tegnap a luxemburgi bíróság az AirFrance és a SAS állami támogatását is jogszerűnek nyilvánította, így a Ryanair elvesztette a pert.

Salacz László is közbenjár a felsőlajosi MagánZoo ügyében

21.02.17 12:39

Széleskörű társadalmi összefogásra hívja fel a figyelmet a felsőlajosi MagánZoo állatkert megmentéséért dr. Salacz László. Az országgyűlési képviselő már az első hullám idején is elindított egy adománygyűjtést az állatkert javára, most pedig az…

A(z) "Állatvilág" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Szabadon engedték a felcseperedett vadmacskákat a Bükkben

Kicsit több mint fél évig vendégeskedtek a Budapesti Állatkert természetvédelmi mentőhelyén.

Nagyvilág

Koronavírus: Csehország, Szlovákia és Ausztria soron kívül kapnak vakcinákat az EU-tól

Csehország, Szlovákia és Ausztria soron kívül száz-százezer adag Pfizer/BioNTech vakcinát kap az Európai Unió többi tagállamától - jelentette az IHNED.cz cseh hírportál szerda este, jól értesült forrásokra hivatkozva.

 

Kategória ajánló