Állatvédelem hírek

Életmód › Állatvédelem

A Positive Adamsky nyerte a Bayer tenderét

19.06.06 10:44

Az ügynökség nyerte meg a vállalat állategészségügyi divíziójának nemzetközi social media kommunikációs feladatainak ellátására kiírt pályázatot.

Megalakult a Mi Hazánk zöldkabinetje

19.06.03 13:05

Megalakult a Mi Hazánk Mozgalom környezet-, természet- és állatvédelmi kabinetje - jelentette be Fülöp Erik, a párthoz tartozó független országgyűlési képviselő hétfőn sajtótájékoztatón.

Pálcákkal akarta „elköttetni” a kutyái hangszálait, mert idegesítette az ugatásuk

19.05.27 20:19

Az amerikai nőt egy életre eltiltották az állattartásról, a két huskey-t elvették tőle, őt próbaidőre bocsátották. A felbérelt állatorvos börtönt kapott.

A felelős állattartásról Domaszéken

19.05.27 08:01

A felelős állattartás lesz a fő témája annak az előadásnak, amelyet a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete szervez június 1-jén, délelőtt kilenc és 11 óra között Domaszéken, a Községi Könyvtárban.

Kiskutyákat akartak megenni Borsodban

19.05.22 14:43

Még időben sikerült megmenteni öt kiskutyát, amiket állítólag azért hizlaltak fel, hogy később megehessék őket. A Bors úgy tudja, az államvédelmisek lakossági bejelentés alapján kezdtek el vizsgálódni egy házban, ahol a hathetes kutyakölyköket…

Elpusztult öt gólyafióka, elszabadultak az indulatok

19.05.17 16:49

A madármentők szerint ha a területileg illetékes nemzeti park is segít, meg lehetett volna menteni a bekamerázott fészekben megfulladt fiókák életét. Felháborodott Facebook-posztban számoltak be az esetről.

A(z) "Állatvédelem" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Jelöletlen disznókat fogott a Nébih

A hatóság 104 sertés állategészségügyi és szállítással kapcsolatos dokumentumait vizsgálta, az egyedek zöme azonban nem rendelkezett a szükséges iratokkal.

Életmód

Kutyajó Nap az Állatok Világnapja alkalmából

Október 5-én Kutyajó Nap címmel egész napos rendezvényt tartottak a Történelmi Témaparkban a felelős állattartás jegyében. A rendőrség, a katasztrófavédelem kutyái mellett vakvezető és terápiás állatok is…

Közélet

Az Eu-s pénzek elsumákolását megkönnyítő törvényjavaslatot nyújtott be a Fidesz

A Fidesz egyértelművé tette, hogy az Eu-s pénzek ellopása az igazi cél. A kormány olyan törvénymódosítást vezetne be, amelynek az a lényege, hogy „minden Eu-s és hazai támogatást ki akarnak vonni a közbeszerzés alól, hogy…

 

Kategória ajánló