Állatvédelem hírek

Életmód › Állatvédelem

4000 hektár legelőt ad bérbe a Hortobágyi Nemzeti Park

19.06.17 15:29

Az egykori bombázólőtér tájrehabilitációját követően csaknem 4000 hektár legelőterület bérbe adása vált lehetővé a helyben lakó, állattartással foglalkozó gazdák számára – nyilatkozta Nagy István agrárminiszter.

Figyeljünk állatainkra a hőségben is!

19.06.13 07:29

Ne hagyjunk állatot az autóban – erre hívja fel a figyelmet az Országos Állatvédelmi Alapítvány. A hőség egy parkoló kocsiban, főleg ha az napon van, végzetes is lehet kedvencünknek.

A Nat Geoval kampányol a LEGO

19.06.11 15:41

A LEGO Csoport bemutatta az új, tengeri állatmentéssel foglalkozó LEGO Friends termékvonalat, amely négy szettet tartalmaz, melyek középpontjában életmentő tengeri küldetések állnak. A téma jelentőségének hangsúlyozása érdekében, a márka…

Új megbízással erősít a Positive Adamsky

19.06.06 10:44

Nemzetközi szintre emelte együttműködését a Bayer és a Positive Adamsky. Az ügynökség nyerte meg a vállalat állategészségügyi divíziójának nemzetközi social media kommunikációs feladatainak ellátására kiírt pályázatot. A magyar Felelős…

Megalakult a Mi Hazánk zöldkabinetje

19.06.03 13:05

Megalakult a Mi Hazánk Mozgalom környezet-, természet- és állatvédelmi kabinetje - jelentette be Fülöp Erik, a párthoz tartozó független országgyűlési képviselő hétfőn sajtótájékoztatón.

Pálcákkal akarta „elköttetni” a kutyái hangszálait, mert idegesítette az ugatásuk

19.05.27 20:19

Az amerikai nőt egy életre eltiltották az állattartásról, a két huskey-t elvették tőle, őt próbaidőre bocsátották. A felbérelt állatorvos börtönt kapott.

A felelős állattartásról Domaszéken

19.05.27 08:01

A felelős állattartás lesz a fő témája annak az előadásnak, amelyet a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete szervez június 1-jén, délelőtt kilenc és 11 óra között Domaszéken, a Községi Könyvtárban.

A(z) "Állatvédelem" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Fontos kérdésekre válaszolt az állatmentő: ezért van egyre több a kidobott, beteg állat az utcákon

A kutyás mentőegyesület folyamatosan kapja a bejelentéseket a rossz körülmények között tartott ebekről. Hogyan kerülnek a kutyák az utcára és a gyepmesteri telepekre, és ott milyen sors vár rájuk? Egyáltalán: mit tehetünk…

Életmód

Hat évre eltiltottak az állattartástól egy Nógrád megyei férfit

A Nógrád megyei férfit, aki nem gondoskodott megfelelően kutyáiról és egyéb állatairól.

Gazdaság

Jól teljesítettek az Irsai Olivér borok a Szupermenta tesztjén

A bor világnapján tette közzé az Irsai Olivér borok hatósági, laboratóriumi és kedveltségi vizsgálatának eredményét a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) az úgynevezett Szupermenta termékteszt keretében. Több mint…

Életmód

Három hónapig várt halott gazdájára egy kutya a vuhani kórház előterében

Nem tágított a kórház előteréből, kitartóan várta, hogy a gazdi meggyógyuljon.

 

Kategória ajánló