Állatkert hírek

Kultúra és szórakozás › Állatkert

Védje a gorillákat, adja le használt mobilját az állatkertben!

Tegnap 15:43

A gyűjtéssel jelentősen csökkenteni lehetne azt a bányászati tevékenységet, amelyet a gorillák, a csimpánzok élőhelyén, Nyugat-Afrikában folytatnak.

Korábban kihaltnak hitt állatok születtek a prágai állatkertben

Tegnap 12:07

Először születtek Chaco-pekarik a prágai állatkertben, ami fontos lépés az egykor kihaltnak vélt, veszélyeztetett faj megőrzésre tett erőfeszítésekben. (Zöldzóna)

A nap fotója: Közös reggelin vettek részt az állatvédők és a gorillák

19.05.22 15:46

Állatvédők reggeliznek a gorillákkal egy időben, az állatok kifutóját határoló üvegfal látogatói oldalán a Fővárosi Állat- és Növénykertben 2019. május 22-én. A reggelizőasztal egyik fele a gorillák férőhelyén, az üvegfalon túl, a másik vége a…

Tovább fejlesztették a veszprémi állatkertet

19.05.21 13:46

Állatorvosi klinikát, takarmánykonyhát, valamint a személyzetnek jobb munkakörülményeket biztosító épületegyüttest adtak át a veszprémi állatkertben, a beruházás a Modern Városok Program részeként valósult meg.

Ötvenéves lett a St. Louis-i állatkert orangutánja

19.05.16 06:37

A St. Louis-i állatkert Merah nevű szumátrai orangutánja ötvenedik születésnapján ünnepelte hétfőn. Merah egy holland állatkertben jött a világra 1969. május 13-án, St. Louisba 1992-ben érkezett, már öt kölyke, két unokája és egy dédunokája van. A…

A(z) "Állatkert" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Gorillákkal reggeliztek

Állatvédők reggeliztek a gorillákkal egy időben, az állatok kifutóját határoló üvegfal látogatói oldalán a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A reggelizőasztal egyik fele a gorillák férőhelyén, az üvegfalon túl, a másik vége a látogatótérben,…

Magyar település

Nagy lépés az új magyar BMW-gyár építésében

Megszerezte a debreceni önkormányzat a BMW-gyárnak is helyet adó területet - adásvétellel, területcserével, kisajátítással -, de további területekre is szükség van.

Magyar település

Alakul a pécsi ellenzéki összefogás

A cél az, hogy közös ellenzéki polgármester-jelölt legyen, valamint mind a 18 pécsi körzetben egy képviselőjelöltet álljon a Fidesszel szemben. Az elképzelés szerint a jelöltek a Mindenki Pécsért mozgalom színeiben indulnak majd.

Megye

Kis Máté rutinos, Urbán veretlen riválissal küzd Várpalotán

Alig egy hét van hátra a Felix Promotion International idei harmadik élő televíziós bokszgálájáig, amely szép lezárása lehet a tavaszi versenyszezonnak. A piacvezető magyar profi

 

Kategória ajánló