Állás hírek

Közélet › Állás

Szinergia – 2021.02.23.

21.02.23 18:45

Az utolsó konténer is helyére került az Erőmű-beruházási Központ területén. A jelenleg üzemelőket felváltó két blokk létesítésével kapcsolatos munka jó ütemben halad, a Paks II. projekt megszerzett engedélyeinek száma is folyamatosan emelkedik, már…

Hiába következett be a katasztrófa, saját kormánya tesz keresztbe az autóiparnak Európa egyik legerősebb országában

21.02.23 15:55

A szegény embert az ág is húzza, tartja a mondás, amely abszolút igaz az Egyesült Királyság autóiparára. A szektor rengeteget szenvedett az utóbbi években, először a Brexit körüli bizonytalanság, majd a koronavírus-járvány első és második hullámának…

Távozik a Tesco Magyarország vezetője

21.02.23 14:59

Pártos Zsolt elhagyja a Tescót - jelent kedden az Entescom.hu céges dolgozói weboldal címlapján, amely nyilvánosan is látható, de a bejelentés részleteit már csak az áruházlánc magyarországi munkavállalói láthatják - írja a Magyar Nemzet.

Megvan a gyógyszer az elhízás ellen?!

21.02.23 13:04

Obezitológusok és diabetológusok mindig azt mondják, a fogyás kemény munka, nem elég bekapni egy pirulát. De egy angol kísérlet azt mutatja, hogy talán mégis.

Csodavárás az magyar 50 plusszosoktól: ebben a munkában ők szakíthatnának óriásit

21.02.23 11:52

Az ötven feletti informatikusok segíthetnek enyhíteni a munkaerőhiányt. Sok az alaptalan sztereotípia az idősebb munkavállalók kapcsán, pedig tapasztalatukból adódóan több  területen jobban teljesítenek a fiatalabbaknál. Az

Brutális nyugdíj-átalakítási évek jöhetnek: ezek a magyarok már így számolnak

21.02.23 11:05

Mást gondolnak a munkáról, másképp tervezik a jövőt, és a nyugdíjas évekre is máshogyan készülnek a 20-29 évesek, mint a megelőző generációk. A fiatal felnőttek számára már a munkahelyválasztásban is egyre fontosabb szempont

Meghosszabbították a távmunka könnyített szabályait

21.02.23 09:16

Az átmeneti rendelkezések a veszélyhelyzet meghosszabbításával összhangban alkalmazhatók újabb három hónapon át, így május 23-ig állapodhatnak meg a törvényi keretektől eltérően a távmunkáról a munkáltatók és a munkavállalók.

A(z) "Állás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

A támogatással már több mint ötezer új munkahely jött létre

"Érdemben sikerült élénkíteni a foglalkoztatási szempontból hátrányos helyzetűek iránti munkaerő-piaci keresletet a Vállalatok munkaerő támogatása programmal.

Nagyvilág

Francia segítséggel készül a legújabb Covid-vakcina

A francia Sanofi gyógyszeripari vállalat is besegít az amerikai Jonhson & Johnson koronavírus elleni vakcinájának gyártásába, az Európai Unió már meg is rendelt belőle 200 millió adagot.

Tudomány

Van, ahol a bérfelzárkózás mindennél fontosabb

Miközben Magyarországon irreális és eddig nem látott módon elhúzódtak a bértárgyalások, máshol a régióban az egyeztetések tempóján nem érződött sem a koronavírus-járvány, sem annak gazdasági hatásai.

Életmód

Solomon: javítandó hiba az otthoni munkavégzés

Vannak főnökök, akik szeretik munka közben nézni és "mentorálni" az alkalmazottakat.

 

Kategória ajánló