Állás hírek

Közélet › Állás

Július elsejétől 14 százalékkal több fizetést vihetnek haza a dolgozó nyugdíjasok

20.07.13 19:09

Július elsejétől már foglalkoztatási formától függetlenül minden munkát végző saját jogú nyugdíjas mentesül a biztosítási és járulékfizetési kötelezettség alól.

Kovács József: Az itt dolgozók nem csak tanítják a tárgyakat, meg is élik azokat

20.07.13 15:37

A Magatartástudományi Intézet leköszönt igazgatója szerint nemcsak a munkahelyi légkör kiváló az intézetben, de az ország legjobb szakemberei is itt dolgoznak.

Okos megoldások

20.07.13 14:15

A HoCare2.0 projekt pályázat olyan digitális fejlesztésekre ösztönzi a KKV-kat, amelyek az idősek otthoni ápolását, gondozását segítik.

Megsajnálta a Ferrarit a Mercedes főnöke

20.07.13 12:13

Együtt tud érezni a mély gödörbe került Ferrarival a kettőből két versenyt megnyerő Mercedes, és a vörös ellenfél talpra állásában bízik.

MotoGP: felpörgött a piac, Cal Crutchlow állás nélkül

20.07.13 11:55

Valentino Rossi jövője kapcsán továbbra is várnunk kell a hivatalos bejelentésre, de úgy tűnik, addig sem maradunk átigazolási hírek nélkül. Reggel óta sorra jönnek a közlemények a csapatoktól, gyáraktól.

Jól bírta a munkát a válogatott edzőtáborában Gereben Lívia

20.07.12 15:43

Az elmúlt héten a válogatottal edzett Gereben Lívia. Több mint egy évvel azt követően, hogy leukémiát diagnosztizáltak nála, újra csapatedzésen vett részt.

A(z) "Állás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Tudomány

Jelmezkiállítással nyitott újra a Tolnay Klári Emlékház

A mohorai emlékház az aktuális járványügyi előírások betartása mellett látogatható.

Nagyvilág

Koronavírus – Így oltanak Nagykállóban

Megmérik egy fiatal vérnyomását, mielőtt beoltják a német-amerikai fejlesztésű Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyag, a Comirnaty-vakcina első adagjával a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi…

Életmód

Fele-fele iroda és home office

A járvány csendesedésével, a korlátozások fokozatos feloldásával a munkahelyekre is visszatér az élet, de vajon mennyire. A HR vezetők, úgy tűnik, a hibrid munkavégzés mellett teszik le a voksot, több helyen az 50-50% lesz a…

Gazdaság

Új országfejlesztő programot mutattak be a lengyel kormánypártok

A lengyel kormánykoalíciót vezető Jog és Igazságosság párt új országfejlesztő, egyebek között beruházásokat, adócsökkentéseket, valamint a magyar CSOK-hoz hasonló otthonteremtési megoldást is tartalmazó programját…

 

Kategória ajánló