Állás hírek

Közélet › Állás

Július elsejétől 14 százalékkal több fizetést vihetnek haza a dolgozó nyugdíjasok

20.07.13 19:09

Július elsejétől már foglalkoztatási formától függetlenül minden munkát végző saját jogú nyugdíjas mentesül a biztosítási és járulékfizetési kötelezettség alól.

Kovács József: Az itt dolgozók nem csak tanítják a tárgyakat, meg is élik azokat

20.07.13 15:37

A Magatartástudományi Intézet leköszönt igazgatója szerint nemcsak a munkahelyi légkör kiváló az intézetben, de az ország legjobb szakemberei is itt dolgoznak.

Okos megoldások

20.07.13 14:15

A HoCare2.0 projekt pályázat olyan digitális fejlesztésekre ösztönzi a KKV-kat, amelyek az idősek otthoni ápolását, gondozását segítik.

Megsajnálta a Ferrarit a Mercedes főnöke

20.07.13 12:13

Együtt tud érezni a mély gödörbe került Ferrarival a kettőből két versenyt megnyerő Mercedes, és a vörös ellenfél talpra állásában bízik.

MotoGP: felpörgött a piac, Cal Crutchlow állás nélkül

20.07.13 11:55

Valentino Rossi jövője kapcsán továbbra is várnunk kell a hivatalos bejelentésre, de úgy tűnik, addig sem maradunk átigazolási hírek nélkül. Reggel óta sorra jönnek a közlemények a csapatoktól, gyáraktól.

Jól bírta a munkát a válogatott edzőtáborában Gereben Lívia

20.07.12 15:43

Az elmúlt héten a válogatottal edzett Gereben Lívia. Több mint egy évvel azt követően, hogy leukémiát diagnosztizáltak nála, újra csapatedzésen vett részt.

A(z) "Állás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Több millió magyar melóst zavartak haza: ilyet 5 év alatt még senki sem látott

Döbbenetes mennyiségű munkahelyi többlethiányzást regisztráltak Magyarországon 2020-ban a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos legterheltebb hetekben. A klasszikus év eleji és végi, illetve nyári hiányzási csúcsuk mellé…

Tudomány

Moody's: gyorsítják Közép-Európa növekedését az EU-források

Az új költségvetési időszakban a közép- és kelet-európai EU-gazdaságok kapják az Európai Unió kohéziós folyósításainak csaknem a felét, és a koronavírus-járvány gazdasági hatásainak enyhítését célzó támogatásokkal…

Nagyvilág

A brit kormány új gyógyszerekkel küzdene a koronavírus-járvány ellen

A brit kormány ősztől legalább két olyan gyógyszert szeretne forgalomba hozni, amelyek elejét veszik a koronavírus terjesztésének és felgyorsítják a fertőzöttek felépülését - mondta kedden Boris Johnson miniszterelnök.

Életmód

Mostanra felértékelődött a távmunkások szerepe

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint tavaly májusban a foglalkoztatottak csaknem ötöde dolgozhatott otthonról.

 

Kategória ajánló