Állás hírek

Közélet › Állás

Megugrott az állás nélküli fiatalok száma

Ma 01:07

Megugrott az állás nélküliek száma a 15-24 évesek körében. Az okok még nem teljesen világosak, de elképzelhető, hogy ez már egy közelgő válság előszele.

Jó munkanélküliségi-adat érkezett Franciaországból

Tegnap 17:40

Franciaországban tavaly jelentősen, csaknem 121 ezerrel csökkent az álláskeresők száma, ami egy év alatt 3,3 százalékos csökkentést jelent a munkanélküliségben - írja az MTI a francia munkaügyi minisztérium közlése nyomán.

Felmérés: a munkáltatók egynegyede befagyasztja a béreket idén

Tegnap 12:28

Négyből egy munkáltató nem tervez fizetésemelést adni idén alkalmazottainak, 35,5 százalékuk pedig legfeljebb 5 százalékkal tervezi növelni a béreket ebben az évben. 

Állás: tanítót venne fel a Vajda

Tegnap 11:47

A Vajda Péter suli tanítót keres határozatlan idejű, teljes munkaidejű közalkalmazotti állásra. A jelentkezőktől főiskolai végzettséget és legalább egy év szakmai tapasztalatot várnak.A munkalehetőségre február 8-áig lehet jelentkezni…

Nem hozott levelet a postás

Tegnap 10:07

Csaknem 24 ezer kézbesítetlen küldeményt halmozott fel Tokióhoz közeli otthonában egy japán postás. Álláspontja szerint túl sok vesződséggel járt a munkája, ezért két évig szüneteltette azt. A férfit mostanra elbocsátottak állásából és jelenleg nyomozás…

Ezerszámra keresik a dolgozókat e cégek, és nagyon sokat fizetnének

Tegnap 07:43

Több ezer új munkatársat szívna fel a pénzügyi szektor. A fizetés magas, az átlagos bruttó bér 661 ezer forint volt tavaly ősszel, és gyorsan emelkedik, még sincs elég jelentkező a pozíciókra.

Adam Driver ismét álruhás Kylo Renként nézett rá beosztottjaira

20.01.26 19:13

Adam Driver ismét visszatért a Saturday Night Live-ba, és többek között még egyszer álruhás Kylo Renként kiosztotta beosztottjait. A Skywalker korát többségünk már el is felejtette, de már rég bizonyított, szerencsére nem tette tönkre a karrierjét ez a…

Robotok hozzák el a munka és a társadalom megújulását

20.01.26 17:19

Megjósolhatatlan a munkaerőpiaci hatása a digitalizációnak, abban ugyanakkor egyetértenek a szakértők, hogy kevesebb munkásra vagy akár gépkocsivezetőre lesz szükség.

A(z) "Állás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Megugrott az állás nélküli fiatalok száma

Megugrott az állás nélküliek száma a 15-24 évesek körében. Az okok még nem teljesen világosak, de elképzelhető, hogy ez már egy közelgő válság előszele.

Közélet

Fiatal kutatók mutatták be munkáikat az egyetemen

Az Új Nemzeti Kiválóság Program sikeres pályázatainak köszönhetően kutatási eredményeikről számoltak be a hallgatók.

Gazdaság

Újabb debreceni siker a sajtófotó pályázaton

Debrecen - Kihirdették a 38. Magyar Sajtófotó Pályázat díjazottait, akik közé Czeglédi Zsolt is bekerült.

Gazdaság

Faültetésre bírná a cégeket a Mastercard

A Mastercard bejelentette a Priceless Planet Koalíció nevű platform létrehozását, melynek célja, hogy összehangolja a vállalatok fenntarthatósági törekvéseit és érdemi beruházások megvalósításával szolgálja a környezetvédelmet. Első…

 

Kategória ajánló