Állampapír hírek

Gazdaság › Állampapír

Új miniszteri biztos neveztek ki – ez lesz a dolga

20.08.06 11:23

Mától miniszteri biztos segíti az államkincstár megújulását, így akarnak minél több állampapírt eladni a magyaroknak.

Most éri csak meg igazán magyar szuperállampapírt venni?

20.08.06 06:17

Újra emelkedő pályára állt a lakossági állampapírok állománya. A háztartások ismét heti 30-50 milliárd forintot vesznek stabilan a Magyar Állampapír Pluszból. A jelenlegi piaci körülmények között, a vonzó befektetési alternatívák hiánya miatt várhatóan…

Jól fogyott a MÁP Plusz a második negyedévben

20.08.05 13:55

Továbbra is közkedvelt a Magyar Állampapír Plusz termékcsalád a lakosság körében, a második negyedévben állománynövekedése csaknem 400 milliárd forint volt - közölte az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) szerdán.

Ismét előrehozott választás fenyeget Izraelben

20.07.27 14:11

Távozni készül az izraeli pénzügyi tárca költségvetésért felelős vezetője, eközben új választással fenyeget a büdzsé késlekedése.

Ebben a magyar városban van a legtöbb babakötvény - Nem, nem Budapesten!

20.07.01 14:04

A babakötvény és a Start-számlaállomány népességszámhoz és a gyermekek számához viszonyítva Sopronban a legnagyobb az országban - mondta a Magyar Államkincstár (MÁK) elnökhelyettese szerdán Sopronban, az új helyre költözött…

A(z) "Állampapír" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Nem a MÁP Plusz a legjobb hozamú állampapír

A forintgyengülés miatt az eurós állampapír sokkal jobban teljesített.

Gazdaság

Az autósoknak december elsején lejár a határidő, dönteni kell!

Legkésőbb november 2-án jönnek a jövő év januárjától esedékes új kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) díjak. Az új kampány érdekessége, hogy az MNB ezúttal önmérsékletet vár a biztosítóktól a pótdíjak terén.

Gazdaság

Ma sem emelt kamatot az MNB – Mi lesz így a forinttal?

Az előző hetekhez hasonlóan ismét 0,75%-os kamaton hirdette meg egyhetes betéti tenderét az MNB. A forint közben hajszálnyira van történelmi mélypontjától az euróval szemben, emiatt sokan újabb jegybanki szigorításra számítottak.

Gazdaság

320 millióért vett 30 festményt az MNB cége

320 millió forintért vásárolt 30 darab festményt a jegybank tulajdonában lévő MNB-Ingatlan Kft. — írja az Elektronikus Közbeszerzési Rendszerbe feltöltött dokumentumok alapján a 24.hu.  Az összeg több mint fele, 170 millió forint…

 

Kategória ajánló