Alkusz hírek

Gazdaság › Alkusz

Netrisk: egyre tudatosabbak a lakásbiztosítást kötő ügyfelek

19.09.05 09:16

Az idei első fél évben a megkötött lakásbiztosítási szerződések több mint harmada évfordulós kötés volt, vagyis az ügyfelek jelentős hányada a biztosítási évforduló előtt felülvizsgálta lakásbiztosítási szerződését.

Videós kárrendezés indul a Generalinál

19.08.05 17:42

A lakossági ügyfelek egyre nagyobb mértékben használják a digitális lehetőségeket: már minden ötödik ilyen eset online csatornán történik.

Lakáspiac: időzített bombákra figyelmeztet egy alkuszcég

19.08.03 14:57

Hiába emelkednek drasztikusan az ingatlanárak, a biztosításban továbbra is jóval alacsonyabb érték szerepel, így viszont nem kaphat a tulajdonos annyi kártérítést, amennyiből újjáépíthetné az esetleg elpusztult otthonát. Az ingatlanok aktuális…

Jó, ha az albérletre is biztosítást kötnek a diákok

19.07.11 22:14

Az albérletre is célszerű megfelelő biztosítást kötni, hogy egy későbbi kár esetén elkerülhető legyen a vita a tulajdonossal – hívja fel a figyelmet a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) az őszi tanévkezdés előtti…

Biztosítási alkuszok: jó, ha az albérletre is biztosítást kötnek a diákok

19.07.10 06:17

Az albérletre is célszerű megfelelő biztosítást kötni, hogy egy későbbi kár esetén elkerülhető legyen a vita a tulajdonossal – hívja fel a figyelmet a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (Fbamsz) az őszi tanévkezdés előtti…

Bajba kerülhetnek a külföldre utazók

19.06.18 11:11

A külföldre utazók fele nem köt biztosítást, pedig az akkor is hasznos, ha már rendelkeznek európai egészségbiztosítási kártyával (ekk) - hívta fel a figyelmet a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetségének (FBAMSZ) elnökségi…

FBAMSZ: az uniós kártya nem váltja ki az utasbiztosítást

19.06.11 08:47

Külföldi utak esetében teljes védelmet az európai egészségbiztosítási kártya (eek) csak utasbiztosítással kiegészítve nyújt - közölte a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ).

Az uniós kártya nem váltja ki az utasbiztosítást

19.06.10 07:40

Külföldi utak esetében teljes védelmet az európai egészségbiztosítási kártya (eek) csak utasbiztosítással kiegészítve nyújt - közölte a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) az MTI-vel.

Az uniós kártya nem váltja ki az utasbiztosítást

19.06.10 07:31

Külföldi utak esetében teljes védelmet az európai egészségbiztosítási kártya csak utasbiztosítással kiegészítve nyújt – közölte a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége.

A(z) "Alkusz" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Egyre tudatosabbak a lakásbiztosítást kötő ügyfelek

Az idei első fél évben a megkötött lakásbiztosítási szerződések több mint harmada évfordulós kötés volt, vagyis az ügyfelek jelentős hányada a biztosítási évforduló előtt felülvizsgálta lakásbiztosítási szerződését. Ez az érték öt évvel…

Gazdaság

Nagyon ütésálló a hazai biztosítói piac

Stabilan nyereséges a biztosítási szektor, az idei díjbevételi adatokat azonban a kgfb-be épített biztosítási adó beszámítása alaposan eltorzítja.

Gazdaság

1 milliárd dollárt már biztosan kimentett az USA-ból az opiátválságért felelős család

Az OxyContint gyártó cég tulajdonosai nemrég állapodtak meg az állammal a kártérítésről.

Márka

Váltás a Generali Alapkezelő élén

A Generali Alapkezelő Zrt. vezérigazgatói funkcióját – a felügyeleti engedélyezést követően – Horváth Gergely, a Generali Biztosító pénzügyi vezérigazgató-helyettese veszi át, jelenlegi pozíciója megtartása mellett.

 

Kategória ajánló