Alkoholizmus hírek

Életmód › Alkoholizmus

Beteget ellátó mentősre támadt egy agresszív férfi Pozsonyban 

19.12.10 10:13

Az incidens Pozsonyban, a Björnson utcában történt. A mentőápolóra akkor támadt rá a sofőr, amikor a mentőautóban épp stabilizálni próbálták egy beteg állapotát.  A mentőszolgálat munkatársainak alig két perc kellett ahhoz, hogy…

Ez történt Fejér megyében

19.12.09 15:04

Ez történt Fejér megyében Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 12. 09., h - 09:02 Közlekedési baleset, ittas vezető és egy körözött személy elfogása a Fejér megyei rendőrök 24 órás mérlege.

Ittas sofőr tört-zúzott egy berettyóujfalui parkolóban

19.12.09 14:31

A rendőrök befejezték a vizsgálatot azzal a férfivel szemben, aki gépkocsijával egy parkoló járműnek ütközött Berettyóújfaluban. A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt…

Egy év fogházat és nyolc év eltiltást kaphat a visszaeső ittas sofőr

19.12.09 09:52

Az Esztergomi Járási Ügyészség az ittas járművezetés vétsége miatt benyújtott vádiratban végrehajtandó szabadságvesztésre, és nyolc év járművezetéstől

Fokozott ellenőrzés az utakon

19.12.09 08:28

A közlekedési rendőrség az ittas és a pszichoaktív szerek befolyásoltsága alatt álló gépjárművezetőket igyekszik kiszűrni.

A(z) "Alkoholizmus" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Részeg férfiak vertek meg egy kutyát az utcán Újpesten

Állatvédők és a rendőrök mentették meg az állatot.

Közélet

Figyelemfelhívó jelek a zebráknál, a gyalogosok védelmében

A Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság és a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a körültekintőbb, tudatos közlekedésre ösztönzi a gyalogosokat is.

Közélet

Nagy Alekosz nyomkövetőt rakna Demcsák Zsuzsára

Demcsák Zsuzsa nem tanul a hibájából, másodszor is elkapták ittas vezetésért.

Közélet

Ítélet született az embercsempészettel gyanúsított férfi ügyében

A Debreceni Járásbíróság 2019. december 11-én bíróság ítéletet hirdetett annak a török férfinek az ügyében, aki négy szír állampolgárt akart Németországba szállítani.

 

Kategória ajánló