Alexander Soros hírek

Ismert személy › Alexander Soros

A Soros-hálózat és a nagy adatbiznisz

20.09.12 11:19

Ha egy állampolgár a ­Facebookon Dobrev Klárával „beszélget”, akkor a Bajnai–Gyurcsány-hálózat kezei közé kerülnek az adatai - írja a Magyar Nemzet.

Soros-botránytól hangos Franciaország

20.02.24 07:07

Érintettség – a milliárdos fia, Alex Soros többször is egyeztetett a francia elnökkel.

Soros és fia most a cigányokért aggódnak

20.01.27 20:52

„Most van az az idő, amikor a romák elérhetik, hogy felhasználva politikai és polgári mozgásterüket, harcoljanak saját jogaikért” – üzente Alexander Soros.

A(z) "Alexander Soros" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Magyar Nemzet: A Soros-hálózat és a nagy adatbiznisz

A European Council on Foreign Relations (ECFR) nevű lobbiszervezet az a találkozási pont, ahol a két Soros, György és Alexander, Gerald Knaus, a fizetett lobbis­tájuk és egy sor magyar balliberális politikus útja keresztezi egymást …

Ismert személy

The Federalist: Így akarja lazítani Soros az amerikai közrendet

Dollármilliókat öl Soros György abba, hogy liberális ügyészek megválasztását segítse Amerika-szerte - olvasható a mandiner.hu-n.

Közélet

Pro Bono Program 2020

A General Electric (Ge) hazai operációs központja az Önkéntes Központ Alapítvány (Öka) közreműködésével 2020-ban ismét meghirdeti hazai nonprofit szervezetek számára a szakértelmen alapuló pro bono programját.

Politikus

Így ünnepelte Szijjártó Péter és felesége a házassági évfordulójukat

A külügyminiszter a hivatalos Facebook-oldalán osztotta meg a hírt, hogy éppen ma 11 éve házasodtak össze kedvesével. A z évforduló alkalmából néhány közös képet is megosztott – vette észre a Blikk. A fotók mellé ennyit írt: “Ma van a…

 

Kategória ajánló