Albérlet hírek

Gazdaság › Albérlet

GKI: lakhatási válság fenyeget Budapesten

19.10.21 10:22

Lakhatási válsággal fenyeget a lakásárak növekedése és az albérletek drágulása a fővárosban. A GKI által készített tanulmány szerint a lakásállomány bővítésére van szükség.

A küszöbön áll a lakhatási válság

19.10.19 06:15

A fővárosban a lakhatási válsággal fenyeget a lakásárak növekedése és ezzel együtt az albérletek drágulása, annak megelőzésére bővíteni kell az ingatlanállományt a GKI Gazdaságkutató Zrt. által készített tanulmány szerint, amelyet az online…

Nagyot ment az albérletpiac: őrült áron vették ki a lakásokat a diákok

19.10.02 09:32

A legélénkebb albérletpiaccal rendelkező városokban, például Budapesten, Debrecenben, Győrben emelkedtek a bérleti díjak az elmúlt egy évben, de a drágulás üteme lelassult. Budapesten a lakások bérleti díja 7 százalékkal emelkedett...

Tovább drágult: már havi 160 ezer forint egy átlagos budapesti albérlet

19.10.02 09:05

Tavaly október óta 7 százalékkal nőttek a kiadó lakások átlagos bérleti díja, Miskolcon viszont duplaannyi, 14 százalékos a drágulás mértéke.

Itt az „aranykor” vége? Megtorpant a budapesti lakáspiac

19.10.02 07:51

Jócskán visszaeshet a budapesti használtlakás-piac drágulása, a vidéki városok azonban töretlenül szárnyalhatnak – összefoglalva erről beszélt az ingatlan.com vezető gazdasági elemzője az ATV Start című műsorban. Balogh László hiába nő a kínálat a…

Még mindig a párnaciha?

19.09.21 19:58

Szuperkötvény vagy ingatlanalap, albérletből származó bevétel, netán egy régi autó vagy bor? Mindegyik több kamatot hoz az otthon tartott spórolt készpénznél.

Erre figyelj, ha az utolsó pillanatra hagytad az albérletkeresést

19.09.16 16:52

Szeptember elején az albérletek többsége már gazdára talált, ugyanakkor nem kell pánikba esnie azoknak az egyetemistáknak, akik lecsúsztak a jó ajánlatokról.

Gyerekhez kötni a lakástámogatást, olyan mintha a szerveinket kérnék

19.09.12 09:31

Az elmúlt évek lakáspiaci változásai, az egekbe szökő lakás- és albérletárak, a szociális bérlakásállomány szinte teljes hiánya nehéz helyzetbe hozták az első lakásuk megszerzését tervező fiatalokat.

Segítségre számíthatnak a külföldi hallgatók

19.09.12 06:37

Hatvanhárom országból érkeznek tanulók hozzánk. Az országos hallgatói érdekképviselet tavaly létrehozott hálózata fiatalok ezreit támogatja, hogy az itt töltött szemeszterek után Magyarország jó hírét terjesszék a világban.

A(z) "Albérlet" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

„A jó albérleteket ezúttal nem lesz olyan nehéz megszerezni, mint mondjuk tavaly”

Nem kapkodják el a szálláskeresés a diákok, van választék az idei szezonban.

Gazdaság

Megviselik az árvizek Egerszólátot, kétezer köbméternyi iszapot kellene eltávolítani

Gondban van Egerszólát, hiszen­ évről évre kisebb vagy nagyobb mértékben, de elönti a falut egy-egy árvíz. Ingatlanokat veszélyeztet, garázsokat, pincéket és termőföldeket elöntve milliós károkat okoz az esőzések után megáradó…

Közélet

Felvételi: egyetlen nap maradt még a pótfelvételi jelentkezésre

Még egy napig, vasárnap éjfélig lehet jelentkezni a pótfelvételi eljárásban meghirdetett, szeptemberben kezdődő felsőoktatási képzésekre. Különleges esélyek a hajtás után.

Közélet

Bérpótlékot kaphatnak a tanárok a távoktatásért Ukrajnában

Azon oktatási intézmények a munkatársai, amelyek távoktatás formájában tanítanak, fizetési

 

Kategória ajánló