Albérlet hírek

Gazdaság › Albérlet

Nem lesz állami korlátozás, de Budapest véget vethet az Airbnb-biznisz aranykorának

20.07.10 07:16

Lehetőséget ad a kormány az önkormányzatoknak, hogy a maguk szája íze szerint szabályozzák a rövid távú lakáskiadást. A főváros biztosan kapni fog az alkalmon, jöhet a berlini, párizsi, amszterdami mintára korlátozott apartmanozás.

Befellegzett az Airbnb-nek? - Egyre több ország szigorítana

20.07.06 07:37

A magyar kormányzat is szigorítaná a rövid távú lakáskiadás feltételeit. Egyre több országban ugyanezt teszik. A csehek is vizsgálják, miként tudnák szabályozni az airbnb-zést.

Új világ jött az albérletpiacra

20.07.05 10:43

Újra középpontba kerültek az albérletárak, részben a lakáshotelekre vonatkozó esetleges szabályozás belengetése, a járvány eredményeként visszaeső turizmus miatt. Valamint a közeledik a felsőoktatási ponthatárok kihirdetése, amely fontos…

Korlátozni fogják a rövid távú lakáskiadást

20.07.03 14:04

A kormány a szállodaipar megsegítése, a főváros az albérletárak elszabadulása miatt lépne. Hiába a közös cél, érdemi egyeztetés nem volt a felek között, hamarosan mégis lecsaphatnak az Airbnb-re.

Távoztak az albérletből, de vitték a főbérlő tévéjét és a konyhai eszközöket

20.07.03 08:37

A készüléket el is adták, az érte kapott pénzt elköltötték. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint egy oroszlányi albérletben lakott A. Mónika és L. András 2020 tavaszán. A két székesfehérvári lakos az albérletből való…

Tíz százalékos az áresés a fővárosi albérletek piacán

20.07.01 09:11

Június végén a kiadó budapesti lakásokat átlagosan 150 ezer forint bérleti díjjal kínáltak, ami 10 százalékkal marad el a járvány előtti, februári szinttől – állítja az ingatlan.com. A hirdetési portál szerint helyenként ötödével is estek az árak.

Budapest szorosan Bécs mögött

20.06.29 11:58

A régióban Prága és Bécs után a budapesti belvárosban a legdrágábbak az albérletek.

A(z) "Albérlet" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Albérletárak: ez a különbség Pest és Bécs között

Budapestet a bérlakáspiacon is kettéosztja a Duna.

Gazdaság

Kihirdették a 22. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat eredményeit

A Párisi Udvar rekonstrukciója nyerte az első díjat a 22. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázaton, amelynek eredményeit csütörtökön hozták nyilvánosságra. A szervező FIABCI Hungary közleménye szerint a nevezések…

Tudomány

Elmarad a 2021-es nizzai karnevál a koronavírus-járvány miatt

A február 13. és 27. közé meghirdetett jövő évi karnevált a jelenlegi közegészségügyi helyzetre való tekintettel 2022-re halasztják.

Nagyvilág

A Magyar Hang bejutott egy koronavírusos betegeket gyűjtő járványkórházba – Romániában

Szívesen fogadták az újságírókat a székelyudvarhelyi kórházban, mert a dolgozók érdeke is az, hogy az emberek lássák, mit tesz a vírus egy emberrel.

 

Kategória ajánló