Albérlet hírek

Gazdaság › Albérlet

Európában is ritka az Nb I-es hazai pálya előnye: rajtol a magyar élvonal!

19.08.03 18:03

A hétvégén, ha egy halasztás miatt csonka fordulóval is, de megkezdődik a labdarúgó NB I 2019–2020-as idénye. Diósgyőrben egymást követő hatodik sikeres rajtjára készül a Honvéd, ismét élvonalbeli mérkőzést játszik a ZTE és a Kaposvár, hosszú…

Felmondta a tulajdonos az albérletet, erre ő szétverte a tatai lakást

19.08.01 12:34

Egy 20 éves férfi május 18-én Tatán, a barátnője által bérelt lakásban szándékosan megrongálta a beltéri ajtókat és az ingatlan vagyontárgyait, mert a tulajdonos felmondta az albérletet - írja a rendőrség.

A legjobb okosórák

19.07.30 15:03

Az alábbiakban körbejárjuk, hogy ha valaki igazán jó okosórát akar vásárolni, akkor mire érdemes odafigyelnie, illetve választ keresünk arra is, hogy van-e értelme egyáltalán ilyesmit venni?

A ponthatárok kihirdetése után azonnal megkezdődött a roham: gyorsan fogynak a szegedi albérletek

19.07.29 08:18

Árakban nincs jelentős ugrás, stagnálnak, viszont a kereslet bőséges. A szakemberek szerint jóval több az érdeklődés, mint a kínálat, ezért azt javasolják, gyors döntést hozzanak a fiatalok, ha tetszik a lakás, azonnal béreljék ki.

Hasít az albérletpiac, de a magyarok fele azt sem tudja, mi a kaució

19.07.27 10:54

Egyre tudatosabbak a magyarok a lakásbérleti szerződések megkötésénél, azonban továbbra is sok tévhit él a fejekben – derült ki a Magyar Országos Közjegyzői Kamara felméréséből. A válaszadók kétharmada tisztában van azzal, hogy lakásbérleti…

Kilenc pont, amire mindenkinek érdemes figyelnie, amikor albérletet vesz ki

19.07.26 11:48

A Budapesti Békéltető Testület a frissen felvett egyetemisták számára foglalta össze az albérletekkel kapcsolatos tudnivalókat, de bárki más is hasznát veheti a tanácsoknak, aki lakást bérelne.

OVB: Az albérletet keresők is figyeljenek oda, hogy milyen lakást vesznek ki

19.07.25 20:45

Nemrég publikálták a felvételi ponthatárokat, ezzel pedig megindul a hajrá az albérletekért. Várhatóan megugrik a kiadó lakások iránti kereslet, ami az árakat is befolyásolja, de az albérletek díja mellett érdemes lesz idejében az értékekről is…

A(z) "Albérlet" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Kökény Attila eladósodott, eladja házát

Eladták pestszentlőrinci lakásukat és inkább albérletbe költöznek, mert még 20 évig törleszteniük kellett volna.

Gazdaság

Diszkrimináció miatt megbüntettek egy német nyugdíjast

Diszkrimináció miatt kártérítésre köteleztek kedden Németországban egy lakástulajdonost, mert csak németnek volt hajlandó kiadni az ingatlant - írja az MTI.

Közélet

Csak 9 éves a csodagyerkőc, de a szülei fájlalják, hogy idén még nem kaphat diplomát

Laurent Simons novemberben került világszerte a címoldalakra, amikor még úgy volt, hogy év vége előtt megszerzi a villamosmérnöki alapdiplomát az Eindhoveni Műszaki Egyetemen és ezzel elnyeri a világ legfiatalabban diplomássá lett…

 

Kategória ajánló