Albérlet hírek

Gazdaság › Albérlet

Filmtörténelem született egy pécsi albérletben

20.04.14 12:55

Két fiatal azzal töli a karanén napjait Pécsett, hogy híres filmek ismert jeleneteit vagy plakátjait alkotja újra a lakásukban található tárgyak segítségével. Így a garzonban megelevenedik Harry Potter és Rocky Balboa, de szerepet kap Brad Pitt és Arnold…

Rengeteg 100 ezer forint alatti lakás jelent meg a fővárosi albérletpiacon

20.04.08 08:01

Folytatódik a masszív átalakulás a lakáspiacon belül az albérleteknél: március elejéhez képest országszerte 22 százalékkal nőtt a kínálat, Budapesten pedig 12 százalékos volt a bővülés. Tripláztak a 100 ezer alatti fővárosi lakások.

Az albérletárakat is lenyomta a koronavírus – itt csökkentek a legnagyobbat

20.03.24 10:08

Gyakorlatilag megszűnt a turizmus, a lakáshotelnek kiadott Airbnb-s lakásokkal az albérletpiacon próbálnak szerencsét.

Öröm az ürömben: nyomja lefele a budapesti albérletárakat a járvány

20.03.24 08:01

Hirtelen megnőtt a kiadó lakások kínálata a járvány magyarországi megjelenése óta a legnépszerűbb budapesti kerületben, a bérleti díjak is csökkentek – írja az mfor.hu az ingatlan.com elemzésére hivatkozva.

Koronavírus: elkezdtek csökkeni az albérletek árai Budapesten

20.03.22 22:16

Akár 5-10 ezer forintos csökkenés is tapasztalható az albérletpiacon, főleg Budapest belvárosában. Elsősorban a rövidtávú kiadásra szánt lakások maradtak most üresen. A járvány miatt elmaradó turisták hiányának következtében...

A(z) "Albérlet" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Ötéves mélypontra süllyedtek a budapesti albérletárak

Újabb árcsökkenés történt az országos albérletpiacon, novemberben 10 százalékkal voltak alacsonyabbak a bérleti díjak, mint egy évvel korábban.

Gazdaság

Ezek miatt fog egy kicsit hiányozni Trump

Bár egy időben attól tarthattunk, hogy a valóságshow-szereplőből politikussá avanzsált New York-i ingatlancézár kirobbant egy atomháborút, ezt sikerült megúsznunk. Sőt, jó pár szórakoztató pillanatnak is tanúi lehettünk.

Tudomány

Titokban összeházasodott Dér Heni és szerelme

A járványhelyzet miatt a várandós énekesnő karanténesküvőt tartott, szülei a Vajdaságból nézték a ceremóniát.

Nagyvilág

Ilyen hatása volt a járványügyi intézkedéseknek

Az ELKH Ökológiai Kutatóközpont (ÖK) és az ELTE kutatói a szolgáltató által közzétett iPhone-mobiladatok felhasználásával vizsgálták a tavaszi koronavírus-járvány ellen hozott intézkedések hatásait kilenc európai…

 

Kategória ajánló