Albérlet hírek

Gazdaság › Albérlet

Az Éjjel-Nappal Budapest

21.04.15 13:04

Nem tudom, hogy az induláskor számítottak-e ekkora sikerre, de hamarosan adásba kerül az Éjjel-Nappal Budapest 2000. része. Mutatjuk, hogy nézett ki a szereplőválogatáson Király Peti és Kamarás Norbert, azaz ÉNB Gábor és ÉNB Lali.

Koronavírus: négyből immár három magyar oltást akar

21.03.27 06:46

Újra csúcsot döntött az oltási hajlandóság a magyarok körében, immár csak 21 százalékuk utasítja el a vakcinát - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adataiból.

Fél év után újra emelkedni kezdtek az albérletárak

21.03.25 12:01

Pécsen 87 ezer, Nyíregyházán 90 ezer, Debrecenben és Kecskeméten 100-100 ezer, Szombathelyen 108 ezer, Győrben pedig 110 ezer forint volt a március közepi átlagos bérleti díj.

Így fertőzte meg a gazdaságot a koronavírus

21.03.22 07:28

A cégalapítástól kezdve az albérletek piacáig mindenütt éreztette a hatását az elmúlt évben a koronavírus-járvány.

A(z) "Albérlet" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Laliék körbevezettek minket az Éjjel-nappal Budapest ikonikus albérletében

Kétezredik részéhez érkezett az Éjjel-Nappal Budapest! Ennek alkalmából a Blikk benézett abba az ikonikus albérletbe, ahol nyolc évvel ezelőtt a sorozat elkezdődött.

Gazdaság

Végtelen medencék - nyolc lélegzetelállító "infinity pool"

Az úgynevezett "infinity pool" (vagyis végtelen medence) olyan élmény, amelyet az életben legalább egyszer mindenkinek meg kellene tapasztalnia. A nem mindennapi életérzést általában egy szép lakás/ház és egy lélegzetelállító…

Tudomány

A vírus, a járvány és mi

Egy éve már, hogy életünket felforgatta egy láthatatlan ellenség, egy vírus, amely világjárványt okozott. A bezártságot, a családok kapcsolattartási nehézségeit, az emberi kapcsolatok átalakulását, sőt a gazdaság hanyatlását, a…

Nagyvilág

A Hlas szabad vakcinaválasztást javasol

A Hlas-SD felszólította a kormányt, minél hamarabb tegye lehetővé a szabad vakcinaválasztást. A párt szerint ezzel emelkedne a COVID-19 elleni oltási hajlandóság a lakosság körében, az állam pedig pontosan tudná, hogy melyik…

 

Kategória ajánló