Álarcos énekes hírek

Kultúra és szórakozás › Álarcos énekes

Árpa Attila megmagyarázta az RTL-es szereplést

20.04.13 04:13

Nagy meglepetés volt, amikor kiderült, hogy az Álarcos énekes Krokodil maszkja alatt Árpa Attila van. Kiderült, miért mondott igent az RTL felkérésére.

Álarcos énekes finálé: Gallusz Niki lapult az utolsó jelmez mögött

20.04.12 21:55

Véget ért az első Álarcos énekes első hazai szériája, a finálé több meglepetést is tartogatott, például, hogy Sebestyén Balázs az összes játékost jól tippelte meg.

Gallusz Niki othon csak a barátnőjének mesélt

20.04.12 21:55

Az Álarcos énekes győztese, Gallusz Nikolett, aki Nyusziként adásról adásra lenyűgözte a nézőket. Vele beszélgettünk az élményeiről, és elárult néhány kulisszatitkot is.

Így deríthetjük ki, ki nyeri az Álarcos énekest

20.04.12 21:40

Összeszedtük az összes nyomot, ami alapján ki kellene találni, ki rejtőzik az Álarcos énekes döntős versenyzőinek maszkjai mögött. Nem egyszerű erre rájönni.

Álarcos énekes: a Krokodil lepleződött le

20.04.12 15:41

A nyomozók arra rájöttek, hogy színész, főzős műsorban is volt, és lehet, hogy rendezett is. Sebestyén Balázs jól tippelt.

Elképesztő nézettséget hozott az Álarcos énekes

20.04.07 10:14

Az RTL Klub műsorának legutóbbi nézőszáma közel járt a 1,5 millióhoz. Erős nézettséggel búcsúzott A mi kis falunk és jól kezdett a Mellékhatás című sorozat. A TV2 nézettségi toplistájának élén a Mintaapák, a Tények, illetve a Tények Plusz áll. Az…

A(z) "Álarcos énekes" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Hargitai Bea meztelenkedős képekkel idézi fel, mikor a Maldív-szigeteken nyaralt

A modell, aki az Álarcos énekesben is feltűnt, tavalyi képeivel nosztalgiázik.

Márka

Az Rtl Klub sztárja adta össze a szerelmeseket

A mi kis falunk plébánosa adta össze az RTL Klub Segítség! Itthon vagyok! karanténsorozatának szerelmespárját. – Érdekes volt belecsöppenni ebbe a produkcióba, ha csak egy jelenet erejéig is – mesélte Schmied Zoltán. –…

Ismert személy

Hatalmas sikert arat Sebestyén Balázs a TikTokon

Olyat alkotott a műsorvezető, amire még mi sem számítottunk. A Facebook és az Instagram után mi más is lehetne a következő, amit valaki letölt okostelefonjára, ha nem a TikTok. Sebestyén Balázs is így tett, majd egyből rákapott az ízére.…

Ismert személy

Csobot Adél és Istenes Bence egész hónapban ünnepel

Csobot Adél és Istenes Bence egész hónapban ünnepel

 

Kategória ajánló