Alapjövedelem hírek

Gazdaság › Alapjövedelem

Az alapjövedelmért kezdett aláírásgyűjtésbe a Párbeszéd

20.09.15 13:02

Aláírásgyűjtésbe kezdett hétfőn az alapjövedelemért a Párbeszéd Magyarországért - jelentette be dunaújvárosi sajtótájékoztatóján az ellenzéki párt elnökségének tagja.

Dr. Beck István: Demokráciadeficit az MSZP-ben

20.09.14 16:26

Egy 4-5 százalékos párt már nem vonz túl nagy figyelmet. Talán ezért is gondolhatta Tóth Bertalan, hogy nem lesz túl feltűnő, ha az összes Pest megyei szervezetet kivágja a pártból. Tévedett.

Annyian jelentkeztek a feltétel nélküli alapjövedelemért Spanyolországban, hogy fel kellett függeszteni a programot

20.08.31 13:58

Spanyolország három hónapja sietve elindított egy alapjövedelem-programot, olvasható a thelocal.es hírportálon. A program, amelynek célja a koronavírus-járvány miatti elszegényedés megakadályozása volt, a lavinaszerűen érkező kérelmek…

Németországban havi 1200 eurós alapjövedelemmel kísérleteznek 3 éven át

20.08.25 06:09

Az alapjövedelem kérdése egy egyre gyakrabban felmerülő javaslat, amelyet most Németország is az elméleti síkról a gyakorlatban szabadon eresztve tesz próbára.

Alapjövedelem kísérletbe kezd Németország

20.08.22 18:19

Három éven át tartó feltétel nélküli alapjövedelem kísérletbe kezd Németország. A kísérletben résztvevő 120 német havi 1200 eurót fog kapni.

Rengeteg magyar váltott falusi életre: sokakat motivál az ingyenpénz

20.08.03 08:16

Mióta elérhetővé vált a falusi csok, folyamatosan beszámolunk minden részletéről, módosításáról. Természetesen monitorozzuk a lakáseladási adatokat is, hiszen a kedvezményes hitel megjelenése óta hatalmasat fordult az ingatlanpiac

Ideiglenes alapjövedelem mentheti meg a világot a szegénységtől és éhezéstől

20.07.23 07:28

Ideiglenes alapjövedelem bevezetését javasolja a világ 2,7 milliárd legszegényebb emberének 132 fejlődő országban az ENSZ Fejlesztési Programja (UNDP) által kiadott friss jelentés.

ENSZ-főtitkár: „alakítsunk ki globális kormányzást globális alapjövedelemmel”

20.07.19 08:31

Guterres, aki korábban éveken keresztül a Szocialista Internacionálé főtitkára volt, mára kendőzetlenül nyomja a kommunistát: globális társadalombiztosítás, globális egészségügyi ellátás, világkormány.

A(z) "Alapjövedelem" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Ettől sokat javulhat a magyarok anyagi helyzete

A koronavírus-válság rengeteg ember jövedelmi helyzetére volt negatív hatással, ez ismét aktuálissá tette az alapjövedelem melletti érveléseket. Magyarországon a Párbeszéd mutatott be egy javaslatot, amit állításuk szerint akár már jövőre…

Gazdaság

Európa bevörösödött

A vezető nyugat-európai tőzsdék kedden jelentős mínuszokkal, az amerikai indexek pedig vegyesen zárták a keddi kereskedést.

Nagyvilág

Jelentős szigorításról döntöttek a szomszédban

Bejelentette Jelko Kacin kormányszóvivő, a koronavírus-járvány felgyorsult tombolásának lassítása, és végül megfékezése érdekében lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el a szlovén kormány

Tudomány

Jelentős szigorításról döntöttek a szomszédban

Bejelentette Jelko Kacin kormányszóvivő, a koronavírus-járvány felgyorsult tombolásának lassítása, és végül megfékezése érdekében lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el a szlovén kormány

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló