Alapítvány hírek

Közélet › Alapítvány

Már lehet pályázni a Hégető-díjra

21.03.22 10:23

2020 nem kevés nyomot hagyott maga után. A koronavírus társadalmi csoporttól, családi helyzettől és földrajzi elhelyezkedéstől függetlenül minden magyar ember életét befolyásolta. A vírus az okozott kihívásokon túl azonban előrébb is mozdított,…

Elkészült Magyarország boldogságtérképe - ezekben a megyékben töretlen az emberek öröme

21.03.22 08:31

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Kar (Elte Ppk) Pozitív Pszichológiai Kutatócsoportja nemrégiben kutatást végzett, mely alapján ismét elkészítették Magyarország boldogságtérképét.

A Testnevelési Egyetem is alapítványi fenntartású lesz?

21.03.20 20:07

A Momentum politikusa szerint hétfőn dönt a Testnevelési Egyetemen szenátusa, hogy kérvényezi-e a minisztériumtól, hogy alapítványi formában működhessen tovább.

A(z) "Alapítvány" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Rekordméretű támogatást kapott a bátonyterenyei önkormányzattól a megyei kórház alapítványa

Dr. Szabó Géza, a Szent Lázár Megyei Kórház főigazgatója és Kaszás Erika, a Dr. Korill Ferenc Alapítvány kuratóriumának elnöke is hálás a segítségért.

Közélet

Éjszakai grillezésnél erre szüksége lesz

Ahogy egyre korábban sötétedik, óhatatlanul is könnyű belefutni egy éjszakába nyúló grillezésbe. Ilyenkor létfontosságú a megfelelő világítás, mert az étel láthatja kárát a szürkületnek. Ebben segít a Q-Lite.

Tudomány

ez igen! A kórházhoz vitte a kupát a Real Sociedad

A 2019–2020-as spanyol Király-kupa-kiírás egy héttel ezelőtti megnyerése után nagyszerű gesztusra szánta el magát a trófeát begyűjtő Real Sociedad: a játékosok és a stábtagok pénteken elvitték a kupát a Donostiában/San…

Nagyvilág

Koronavírus: ekkor indulhat a gyerekek oltása

A Pfizer már a finisben van a gyerekek számára is elérhető, 100%-os védettséget adó vakcinájának fejlesztésével. Hogy áll a többi cég, mikor lehetnek gyerekek számára is elérhető vakcinák?

 

Kategória ajánló