Alapítvány hírek

Közélet › Alapítvány

Jó évet zárt tavaly Rogán Antal egyik kedvenc alapítványa

21.02.23 11:05

Mintegy 7 milliárd forintnyi közpénz és egy tízmilliárdból fölújított pazar ingatlan vándorolt a Batthyány Lajos Alapítványhoz 2020-ban.

Sok pénzzel húzták le az autista kisfiát egyedül nevelő magyar zenészt

21.02.23 10:05

Knapik Tamás a Fiesta együttes alapítója két évig egyedül nevelte autista kisfiát. A zenész elárulta, sok alapítvány visszaélt a helyzetével, és csak lehúzták őt nagyobb összegekkel.

Idén hatodik alkalommal kerül megrendezésre a BÉT Részvényfutam

21.02.22 20:15

Megkezdődött a regisztráció a Budapesti Értéktőzsde és a Pénziránytű Alapítvány együttműködésében megvalósuló online tőzsdejáték, a BÉT Részvényfutam tavaszi fordulójára. A tőzsdei szimulációs verseny immár hatodik alkalommal kerül…

Idén is elindul a női vállalkozókat támogató program

21.02.22 17:57

Az első online Dobbantó tréning eredményességének köszönhetően áprilisban ismét virtuális térben veszi kezdetét a program legkeresettebb képzése, a vállalkozói kompetenciafejlesztő tréning. A Budapest Bank és a Seed Kisvállalkozás-fejlesztési…

Új, három pillérre épülő finanszírozás a felsőoktatásban

21.02.22 15:07

Az alapítványi működési forma és az új finanszírozási rendszer is hozzájárul ahhoz, hogy a magyar felsőoktatási intézmények versenyképesebbek legyenek.

Meglepő, hogy mi játszik fontos szerepet a női vezetők sikerében

21.02.22 11:02

Magyarországon tízből kilenc (89 százalék) női vezető szerint a sportolás hozzájárul ahhoz, hogy sikeres vezetővé váljon – mutat rá a Testnevelési Egyetem, az Egyenlítő Alapítvány és az EY 232 magyar döntéshozó hölgy körében készült hazai kutatása.

Pedagógusok ingyenes tesztelésére várja a jelentkezőket a Generali

21.02.22 10:13

A fertőzésveszélynek erősen kitett iskolai és óvódai pedagógusok számára hírdet koronavírus-szűrést a Generali a Biztonságért Alapítvány, amely már tavaly is szűrőbuszokkal segítette az oktatásban dolgozók tesztelését.

A(z) "Alapítvány" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Új szakmai szervezet indul a turizmusban

A Magyar Turisztikai Program Alapítvány kisebb művészeti előadások, 4 millió beoltottnál pedig félházas beltéri előadások engedélyezését javasolja.

Közélet

Rengeteget dolgoztak azért, hogy bajnoki döntőt játszhassanak

Szombaton 20.45 órától a bajnoki döntő első mérkőzését vívja az UVSE otthonában a Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics női vízilabda-együttese, a lányok 2011 után szeretnék ismét elhódítani ezt a címet, ehhez az első lépést…

Tudomány

Hungarian Startup University Program: már a legígéretesebb ötletek megvalósításán dolgoznak az egyetemi projektcsapatok

Új szakaszához érkezett a Hungarian Startup University Program (HSUP), amelynek első évfolyamában 21 felsőoktatási intézményből közel 2100 hallgató vesz részt – jelentette be Schanda Tamás.

Nagyvilág

Oroszországban mérlegelik a korlátozások visszavonásának lehetőségét

Jelentősen meghaladja a nyolcmilliót a Covid-19 ellen Oroszországban beoltottak száma, és a vakcináció tempójának további növekedése miatt haramarosan vissza lehet vonni a járványügyi korlátozásokat - jelentette ki…

 

Kategória ajánló