Alapítvány hírek

Közélet › Alapítvány

Baleset-megelőzési napot tartottak Ozorán

Tegnap 19:52

A helyi iskola és óvoda számos ajándékot kapott a Nemzedékek Biztonságáért Alapítvány képviselőjétől.

Zongoraavató a gyulakeszi malomban

Tegnap 10:07

A Csigó malomban Érdi Tamás zongoraművész koncertjével avatták fel a Leader-pályázati támogatással beszerzett, 12,7 millió forint értékű japán Kawai zongorát.

Romániának nem tetszik a magyar beavatkozás az erdélyi gazdaságba

19.10.11 19:52

Semmilyen szintű kétoldalú egyezmény nem létezik Magyarország és Románia között a Pro Economica Alapítvány révén (Erdélyben, magyar állami támogatással) működtetett gazdaságfejlesztési programról, a román fél más módon sem fejezte ki…

Különleges lovas csapatjáték mutatkozott be Szántódpusztán

19.10.11 13:52

Az Eurázsiai Összefogásért Alapítvány és a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat megszervezte az első nemzetközi kökpár versenyt Magyarországon a Szántódpuszta Idegenforgalmi és Kulturális Központban.

Átadják a gidófalvi református templom restaurált falképeit

19.10.11 13:51

Szombaton átadják a gidófalvi református templomnak a Rómer Flóris Terv keretében restaurált falképeit – ismertette a restaurálást finanszírozó Teleki László Alapítvány.

Munka kell azoknak, akik dolgozni akarnak

19.10.11 13:01

Fülöp Attila emlékeztetett rá, hogy a Fidesz–KDNP-kormányok alatt – az elmúlt kilenc évben – 18 százalékról 42 százalékra emelkedett a megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatása.

Benedek Elek meséi – Mesemondó verseny Kecskeméten

19.10.10 22:28

A Színészek az Ifjúságért Alapítvány mesemondó versenyt hirdet 9-12 év közötti diákok részére Benedek Elek születésének 160. és halálának 90. évfordulója alkalmából a Városi Támogatási Program támogatásával. Benedek Elek, a Székelyföld szülötte…

700 ezer forintra büntették a TV2-t Mészáros Lőrinc sportmárkájának a reklámozása miatt

19.10.10 14:10

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa bírságot szabott ki a TV2 szolgáltatójára, amiért a Tényekben egy sportmárkával kapcsolatban említett információkkal burkolt reklámot vetített, valamint a Szentes TV és a Karc FM 88,3…

A Batthyány-család nemzetépítő tevékenységét bemutató konferenciát tartottak az MTA-n

19.10.10 11:50

Akkor tudjuk sikerre vinni Magyarország ügyét, ha minden egyes kérdésben megharcoljuk és megnyerjük azokat a csatákat, amelyek a XXI. századot most és majdan meghatározzák! – hangsúlyozta Orbán Balázs.

A magát a Világbank alelnökének kiadó csaló megpróbálta visszaszerezni Stadler József stadionját

19.10.10 08:43

A magát az Alkotmányvédelmi Hivatal dandártábornokának és a Világbank alelnökének kiadó 53 éves N. Csaba verte át a Stadler Alapítványt - értesült a Blikk. A két éve, 2017. november 21-én elhunyt akasztói vállalkozó, Stadler József haláláig azért harcolt,…

A(z) "Alapítvány" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Baleset-megelőzési nap Ozorán

Baleset-megelőzési nap Ozorán Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 10. 14., h - 14:40 A helyi iskola és óvoda számos ajándékot kapott a Nemzedékek Biztonságáért Alapítvány képviselőjétől.

Közélet

Ifj. Lomnici a 888-nak: „a tét, hogy a Demszky-Hagyó korszak örökösei visszaveszik-e a nemzet fővárosát”

A Századvég jogi szakértőjét, ifj. Lomnici Zoltánt kérdeztük egy villáminterjú keretében, hogyan értékeli a mai önkormányzati választások tétjét.

Politikus

Borkai távozik a Fideszből

A kínos botrányba keveredett politikus újra nyert Győrben annak ellenére is, hogy több mint hatszázaléknyi szavazót veszített 2014-hez képest.

 

Kategória ajánló