Akrilamid hírek

Életmód › Akrilamid

Miért veszélyes az odaégett étel?

19.04.17 18:09

Az elmúlt években nemcsak a médiában, a tudományos körökben is sokat foglalkoztak a sütés-főzés során felszabaduló káros anyagok egészségre gyakorolt hatásaival. Az egyik legveszélyesebb anyag az akrilamid lehet.

A(z) "Akrilamid" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Miért veszélyes az odaégett étel?

Az elmúlt években nemcsak a médiában, a tudományos körökben is sokat foglalkoztak a sütés-főzés során felszabaduló káros anyagok egészségre gyakorolt hatásaival. Az egyik legveszélyesebb anyag az akrilamid lehet.

Gazdaság

Átvizsgált húsvéti sonkák

A húsvét elmaradhatatlan kellékét, a sonkákat vizsgálta a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). Alaposan górcső alá vették a termékeket, minden szempontból.

Gazdaság

Az orosz fővárosban már négyezren fertőződtek meg

Moszkvában az elmúlt nap alatt 536 fővel nőtt és elérte a 3893 a koronavírus-fertőzöttek száma – közölte vasárnap az orosz fogyasztóvédelmi felügyelet (Roszpotrebnadzor) fővárosi részlege.

Ország

Gyurcsány telefonon kampányol a nem létező brüsszeli plusz pénzről

Telefonkampányban terjeszt Gyurcsány Ferenc többszörösen cáfolt állítást.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló