Akrilamid hírek

Életmód › Akrilamid

Daganatot okozhat a sütéskor keletkező akrilamid

20.08.10 17:16

Az akrilamid szénhidráttartalmú élelmiszerekben keletkezik azok magas hőmérsékleten, legalább 120 Celsius-fok felett történő hevítésekor (sütés, pörkölés, grillezés), alacsony nedvességtartalomnál. Rosszindulatú daganatok kialakulásához…

A(z) "Akrilamid" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Daganatot okozhat a sütéskor keletkező akrilamid

Rosszindulatú daganatok kialakulásához vezethet a sütéskor keletkező akrilamid nagy dózisú, tartós fogyasztása – hívta fel a figyelmet Erdélyi Alíz, a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének főtitkára. A megelőzésnek a…

Életmód

Harmadszorra küzd meg a rákkal a Grease csillaga: elárulta, hogy van most

Olivia Newton-John az elmúlt években már inkább a gyógyulásra kell, hogy fókuszáljon.

Ország

Egy román miniszter különleges „járvány-divatot” teremtett

Sorin Cimpeanu egy speciális „oltóingben” jelent meg.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló