Akrilamid hírek

Életmód › Akrilamid

Miért veszélyes az odaégett étel?

19.04.17 18:09

Az elmúlt években nemcsak a médiában, a tudományos körökben is sokat foglalkoztak a sütés-főzés során felszabaduló káros anyagok egészségre gyakorolt hatásaival. Az egyik legveszélyesebb anyag az akrilamid lehet.

A(z) "Akrilamid" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Miért veszélyes az odaégett étel?

Az elmúlt években nemcsak a médiában, a tudományos körökben is sokat foglalkoztak a sütés-főzés során felszabaduló káros anyagok egészségre gyakorolt hatásaival. Az egyik legveszélyesebb anyag az akrilamid lehet.

Gazdaság

Súlyos probléma: egyre több embert érint az antibiotikum-rezisztencia

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) elindította ismeretterjesztő és szemléletformáló programját az antibiotikum-rezisztencia veszélyeiről és az ehhez kapcsolódó tematikus honlapot - tájékoztatta a hivatal pénteken az MTI-t.

Gazdaság

Súlyos probléma: egyre több embert érint az antibiotikum-rezisztencia

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) elindította ismeretterjesztő és szemléletformáló programját az antibiotikum-rezisztencia veszélyeiről és az ehhez kapcsolódó tematikus honlapot - tájékoztatta a hivatal pénteken az MTI-t.

Ország

Már nem csak Orbán embere miatt bukhat az uniós csúcsszerv

Kenőpénzeket fogadhatott el és pénzt moshatott a belga Didier Reynders, az igazságügyi portfólióval megbízott uniós biztosjelölt egy feljelentés szerint - közölte az Index. A héten mutatták be a német Ursula von der Leyen EB-elnök…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló