Akrilamid hírek

Életmód › Akrilamid

Miért veszélyes az odaégett étel?

19.04.17 18:09

Az elmúlt években nemcsak a médiában, a tudományos körökben is sokat foglalkoztak a sütés-főzés során felszabaduló káros anyagok egészségre gyakorolt hatásaival. Az egyik legveszélyesebb anyag az akrilamid lehet.

A(z) "Akrilamid" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Miért veszélyes az odaégett étel?

Az elmúlt években nemcsak a médiában, a tudományos körökben is sokat foglalkoztak a sütés-főzés során felszabaduló káros anyagok egészségre gyakorolt hatásaival. Az egyik legveszélyesebb anyag az akrilamid lehet.

Gazdaság

Kötelező védekezni a parlagfű ellen!

Fontos változás, hogy az idei évtől szigorodott a szabályozás, megszűnt a július 1-jei „türelmi idő” a parlagfű elleni védekezésben. A tulajdonosoknak folyamatosan gondoskodniuk kell arról, hogy ingatlanukon megakadályozzák a…

Gazdaság

Be kell jelenteni a harminc hektár alatti halastavakat is!

A vonatkozó jogszabály módosulása miatt, mostantól kapacitástól függetlenül regisztrálniuk kell az állattartóknak minden halastóval rendelkező haltartó tenyészetet. A jogszabályváltozásból adódó bejelentési kötelezettség…

Ország

Brüsszel migrációcsökkentő szabályt fogadott el

Hogy a bevándorlási összekötő tisztviselők hálózata hatékonyabban léphessen fel az illegális bevándorlással szemben, és eredményesebben védhesse a külső határokat.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló