Akrilamid hírek

Életmód › Akrilamid

Daganatot okozhat a sütéskor keletkező akrilamid

20.08.10 17:16

Az akrilamid szénhidráttartalmú élelmiszerekben keletkezik azok magas hőmérsékleten, legalább 120 Celsius-fok felett történő hevítésekor (sütés, pörkölés, grillezés), alacsony nedvességtartalomnál. Rosszindulatú daganatok kialakulásához…

A(z) "Akrilamid" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Daganatot okozhat a sütéskor keletkező akrilamid

Rosszindulatú daganatok kialakulásához vezethet a sütéskor keletkező akrilamid nagy dózisú, tartós fogyasztása – hívta fel a figyelmet Erdélyi Alíz, a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének főtitkára. A megelőzésnek a…

Életmód

Gabriela Spanic édesapja is rákkal küzd

Nincs két hete, hogy Gabriela Spanic a Dancing with the Stars második élő show-ja elő

Ország

EL: fellegvári döntetlen a berni Fiatal Fiúk ellen

Jelen körülmények között a pontosztozkodásnak a Kolozsvári CFR örülhetett jobban. 

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló