Akrilamid hírek

Életmód › Akrilamid

Miért veszélyes az odaégett étel?

19.04.17 18:09

Az elmúlt években nemcsak a médiában, a tudományos körökben is sokat foglalkoztak a sütés-főzés során felszabaduló káros anyagok egészségre gyakorolt hatásaival. Az egyik legveszélyesebb anyag az akrilamid lehet.

A(z) "Akrilamid" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Miért veszélyes az odaégett étel?

Az elmúlt években nemcsak a médiában, a tudományos körökben is sokat foglalkoztak a sütés-főzés során felszabaduló káros anyagok egészségre gyakorolt hatásaival. Az egyik legveszélyesebb anyag az akrilamid lehet.

Gazdaság

Figyelem, ne egyenek belőle: fémforgács került ebbe a leveles tésztába

A Lidl Magyarország a Nébih-en keresztül hívja fel a lakosság figyelmét, hogy ne készítsék el és fogyasszanak a Culinea leveles tésztájukból.

Gazdaság

Mi lesz a népegészségügyi termékadó sorsa?

Az élelmiszer-feldolgozóknak okozott versenyhátrány, s a kívánt egészségügyi hatások elmaradása miatt kivezettetné vagy jelentősen mérsékeltetné a népegészségügyi termékadót a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Felelős…

Ország

Belgium: Storck jó helyen van – a tréner csapata odaszúrt a Genknek

A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Cercle Bruges odaszúrt kicsit a Genknek – Bernd Storckkal.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló