Akrilamid hírek
Életmód › AkrilamidDaganatot okozhat a sütéskor keletkező akrilamid
20.08.10 17:16
Az akrilamid szénhidráttartalmú élelmiszerekben keletkezik azok magas hőmérsékleten, legalább 120 Celsius-fok felett történő hevítésekor (sütés, pörkölés, grillezés), alacsony nedvességtartalomnál. Rosszindulatú daganatok kialakulásához…
Dietetikus: daganatot okozhat egy sütéskor keletkező anyag
20.07.31 11:16
Dietetikus: daganatot okozhat egy sütéskor keletkező anyag
A(z) "Akrilamid" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt
csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés
Keresés
Kapcsolódó témák
Életmód
Daganatot okozhat a sütéskor keletkező akrilamidRosszindulatú daganatok kialakulásához vezethet a sütéskor keletkező akrilamid nagy dózisú, tartós fogyasztása – hívta fel a figyelmet Erdélyi Alíz, a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének főtitkára. A megelőzésnek a…
Életmód
Harmadszorra küzd meg a rákkal a Grease csillaga: elárulta, hogy van mostOlivia Newton-John az elmúlt években már inkább a gyógyulásra kell, hogy fókuszáljon.
Ország
Egy román miniszter különleges „járvány-divatot” teremtettSorin Cimpeanu egy speciális „oltóingben” jelent meg.