Ajándék hírek

Kultúra és szórakozás › Ajándék

Jelentkezz be a Rainbow Six: Siege-be és kapsz egy ingyen operátort!

19.12.24 12:43

A Ubisoft is kedveskedik a közönségének így karácsony alkalmából, ugyanis ingyen és bérmentve adnak a játékosoknak egy operátort teljesen ingyen, ahogyan azt már az előző évek nyomán megszokhattuk. Ha bejelentkezünk a Rainbow Six: Siege-be és…

Igazi ajándék, hogy végre együtt lehet a család: az Sma-s Levike nagyon szépen gyógyul

19.12.24 11:07

Távol a kórháztól, békességben, az otthon meghitt melegében ünnepelheti családjával a karácsonyt a gerincvelői izomsorvadásban, úgynevezett SMA-ban szenvedő Levi (2).

Lázár János ajándékot vitt a térségben élő nagycsaládosoknak

19.12.24 10:07

A térség országgyűlési képviselője hivatalos közösségi felületén egy videó keretében osztotta meg, hogy a minap, azaz december 23-án, az esti órákban a környékben élő, nagycsaládosokhoz látogatott.

F1-Archív: Schumacher bajnok lesz 2010-ben!

19.12.24 09:54

Bernie Ecclestone a visszatérő hétszeresre teszi pénzét, Montezemolo szerint Alonso kitölti 2016-ig tartó Ferrari-szerződését, Schumacher drága karácsonyi ajándékkal lepte meg a csapattagokat: ilyen F1-es híreket olvashattunk december 24-én.

Ki hozza az ajándékot karácsonykor?

19.12.24 07:51

A karácsonyi ajándékokat a különböző országokban mitikus alakok, totemisztikus eredetű állatok, tiszteletreméltó szentek (Mikulás, Szent Lúcia), erdélyi angyalok vagy más kitalált lények hozzák. Egy kultúrkörön belül többen is versengenek...

Hét év börtönt kapott egy befolyásos román politikus

19.12.23 17:04

A Bukaresti Törvényszék befolyással való üzérkedés miatt hét év szabadságvesztésre ítélte kedden Bogdan Olteanut, a román képviselőház korábbi liberális elnökét, az ítélet nem jogerős.

Rekordforgalmat hozhat itthon az idei karácsony

19.12.23 16:37

A mai a karácsony előtti utolsó nap, amikor még megvásárolhatják az ajándékokat vagy az ünnepi asztalra valót azok, akiknek eddig erre nem volt idejük vagy általában az utolsó pillanatra hagyják a bevásárlást.

Egyre többen vágynak utazásra karácsonyi ajándékként

19.12.23 14:40

Minden második ember élményt akar adni ajándékként az idén karácsonyra, a legtöbben 3-4 embernek terveznek élményt ajándékozni, összesen 25 ezer forint körüli értékben – derült...

A(z) "Ajándék" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Gyűjthető zsákok és ajándék skinek – Elkezdődött a PUBG Mobile Tavaszi ünnepély

Vészesen közeledik a kínai újév, amit a Tencent jó szokásához híven ezúttal is új küldetésekkel és ajándék skinekkel ünnepel a PUBG Mobile játékosokkal. A kínai újév vagy holdújév (kínaiul: 春节, csuncsie, „tavaszünnep”) a világ…

Esemény

Zrínyisek a Katona József Színház színpadán

A kecskeméti Katona József Színházban játszották újra karácsonyi műsorukat a Zrínyi Ilona Általános Iskola diákjai. A hagyományos ismétlésre a szülőket és a leendő első éveseket is szeretettel várták.

Esemény

Zrínyisek a Katona József Színház színpadán

A kecskeméti Katona József Színházban játszották újra karácsonyi műsorukat a Zrínyi Ilona Általános Iskola diákjai. A hagyományos ismétlésre a szülőket és a leendő első éveseket is szeretettel várták.

Életmód

Télapók és télanyók Jeruzsálemben

Izraelben négynapos Mikulás-világtalálkozó kezdődött 55 Mikulás-jelmezes vendég jeruzsálemi felvonulásával.

 

Kategória ajánló