Ajándék hírek

Kultúra és szórakozás › Ajándék

Valószínűleg a legdrágább Valentin-napi ajándék volt ez a Bugatti Chiron

21.02.16 14:33

A Bugatti molsheimi gyárában újabb Chiron Sport készült el, és a színéből már sejtheted, hogy egyedi darab. Csoki vagy virág helyett egy férfi ezzel az egymilliárd forintos autóval lepte meg a feleségét.

Valentin-napi vacsora helyett meztelenkedésre készült Schmuck Andor

21.02.14 19:54

Schmuck Andor nem boldog attól, hogy nem tudja elvinni vacsorázni kedvesét Valentin-napon, ezért valami különleges ajándékkal akarta kárpótolni.

Amit tudni érdemes a szerelmesek ünnepéről

21.02.14 06:09

Te a Valentin-napot vagy a Bálint-napot ünnepled február 14-én? Esetleg egyiket sem, mert kiráz a hideg, még az említésétől is? Pedig ez is egy keresztény ünnep, amely felett azonban átvette a hatalmat a marketing!

A(z) "Ajándék" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Öt különleges tárgy nőnapra

Virágok, bonbon, esetleg egy romantikus vacsora – a legtöbbször ezekkel lepjük meg hölgy ismerőseinket március 8-án, vagy ahogy a legtöbben hivatkozunk rá, nőnapon. Bár ezek az ajándékok is tökéletesek tudnak lenni,…

Esemény

Mintegy 150 alkotás érkezett a Rákóczi Szövetség fotó- és videópályázatára

A Rákóczi Szövetség fotó- és videópályázatot hirdetett Kárpát-medencei, valamint a diaszpórában élő középiskolások és egyetemisták részére a karácsonyi, újévi és farsangi ünnepkörök színes bemutatására. A versenybe bekapcsolódtak…

Esemény

Meglepő kérdések a soroksári futónő tárgyalásán: Három komoly sérülést szenvedett Krisztina

Orvosszakértői vélemények kiértékelésével, valamint szakemberek meghallgatásával folytatódott R. Szilveszter pere csütörtökön a Fővárosi Törvényszéken. Érdekes kérdések kerültek terítékre.

Tudomány

Bolsonaro: “elég volt a koronavírus-járvány miatti nyafogásból”

Miközben Brazíliában újabb negatív rekordokat döntött meg a koronavírus-járvány áldozatainak száma, Jair Bolsonaro elnök csütörtökön arról beszélt, hogy a lezárások és korlátozások semmit sem oldanak meg.

 

Kategória ajánló