Ajándék hírek

Kultúra és szórakozás › Ajándék

Magyarok is adakoznak Ausztrália megsegítésére

20.01.09 07:40

Több mint 9 milliárd forintot gyűjtött össze a Facebookon Ausztrália megsegítésére egy ottani híresség. De Magyarországon is gyűjtenek a közösségi oldalakon: egy magyar nő például születésnapjára kért ajándék helyett adományt ismerőseitől a lángokban…

Jason Momoa ledobta a textilt a Golden Globe-on

20.01.07 10:52

A Golden Globe minden évben egyfajta csemegeként indítja be az új évet. Idén volt részeg díjátvevő, ajándéknak öltözött énekesnő és bicepszet mutogató szépfiú is.

Áder kap rendesen a budapesti Városházáról

20.01.06 18:10

Karácsony Gergely bírálata után Dorosz Dávid főpolgármester-helyettes is megcélozta Áder János köztársasági elnököt. Igaz, ő ajándékkal kedveskedett neki, de értjük a célzást.

A 2020-as Golden Globe legszebb sminkjei és frizurái, amelyek ámulatba ejtettek minket

20.01.06 08:22

Vasárnap este került megrendezésre a Golden Globe gála, ahol a sztárok csodálatos ruhákban, lenyűgöző sminkkel és frizurával jelentek meg. Megmutatjuk, nekünk kik tetszettek a legjobban.

Töltött káposztával lakhattak jól a rászorulók a segítők házában

20.01.03 16:01

A Segítők Háza Egyesület több száz, ajándékkal, ruhákkal és élelmiszerekkel teli csomagot osztott szét elsősorban paksi rászorulók részére. A hagyományos jótékonysági rendezvényen Molnár Imréné Ancikát önkéntesek segítették a…

Mit tehet, ha mérethibás ruha vagy öt teafőző várta a fa alatt?

20.01.03 08:04

Bár a karácsonynak nem az ajándékozásról kellene szólnia, azért valljuk be, vizet prédikál az, aki nem igyekszik örömet okozni szeretteinek valamilyen személyre szabott ajándékkal.

Érdekességek Zala megye múltjából

20.01.02 14:16

A Száz történet Zalából című szép, kemény fedeles kötet a Magyar Nemzeti Levéltár Zala megyei levéltára munkatársainak a Zalai Hírlapban megjelent ismeretterjesztő írásait tartalmazza.

A(z) "Ajándék" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Gyűjthető zsákok és ajándék skinek – Elkezdődött a PUBG Mobile Tavaszi ünnepély

Vészesen közeledik a kínai újév, amit a Tencent jó szokásához híven ezúttal is új küldetésekkel és ajándék skinekkel ünnepel a PUBG Mobile játékosokkal. A kínai újév vagy holdújév (kínaiul: 春节, csuncsie, „tavaszünnep”) a világ…

Esemény

Velvet: Már Magyarországon is életet mentett az Apple Watch

A Velvet hétfőn osztotta meg Varga Zsolt történetét, akinek a karácsonyra kapott Apple Watch Series 5-je menthette meg az életét. Az Apple még 2018-ban EKG funkcióval is felszerelte az Apple Watch-ot, hogy így növelje tovább az óra…

Esemény

Elfogták a magyargéci karácsonyi kocsitolvajt

Egy 24 éves férfit fogtak el és állítottak elő a rendőrkapitányságra a szécsényi nyomozók.

Életmód

Télapók és télanyók Jeruzsálemben

Izraelben négynapos Mikulás-világtalálkozó kezdődött 55 Mikulás-jelmezes vendég jeruzsálemi felvonulásával.

 

Kategória ajánló