Airbus hírek

Márka › Airbus

Égeti a pénzt, a túlélésért küzd az Airbus

20.04.27 11:34

Az Airbus vezérigazgatója a cég dolgozóinak küldött levelében kiemelte, hogy a társaság példa nélküli sebességgel égeti a pénzt a koronavírus-járvány miatt, emellett a cégvezér elbocsátásokat helyezett kilátásba, miután Guillaume Faury szerint, ha…

A Wizz Air is elküldi dolgozóinak egy részét

20.04.14 12:25

A légitársaság honlapján megjelent közlemény szerint a felső vezetők fizetését átlagosan 22 százalékkal, a pilótákét, légiutas-kísérőket és az irodai dolgozókét pedig átlagosan 14 százalékkal csökkenti a magyar kötődésű légitársaság. Emellett a cég…

Új eszközökkel bővül a légi egészségügyi kiürítési képesség

20.04.11 16:19

Figyelemmel az új koronavírus-járvány okozta veszélyhelyzetre, úgynevezett izolációs kapszulákkal bővül az Airbus A-319-es repülőgépek felszereltsége.

Végleg kivonja több A380-asát és 747-esét a Lufthansa

20.04.08 12:40

A járvány következményei miatt a Lufthansa jelentősen csökkenti szélestörzsű repülőgépeinek számát, de A320-asok szintén távoznak, emellett gépkivonás lesz az Austriannél és Brusselsnél is, a Germanwingset pedig megszüntetik.

Négymillió szájmaszkot szállított Nyugat-Európába Kínából az Airbus

20.04.05 06:55

Négymillió szájmaszk és más védőfelszerelések érkeztek Európába Kínából - közölte vasárnap reggel az Airbus európai repülőgépgyártó vállalat.

Orvosi arcpajzsokat nyomtat az Airbus

20.04.02 11:34

Az Airbus legtöbb spanyolországi telephelyén orvosi arcpajzsokat állítanak elő 3D nyomtatókkal, a repülés- és űrtechnikai vállalat ezzel segíti a koronavírus-járvány elleni küzdelmet.

A(z) "Airbus" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Először hajtott végre egészségügyi kimentést a Magyar Honvédség A319-ese

A Magyar Honvédség egy katonáját kellett Afganisztánból soron kívül hazaszállítani egészségügyi állapota miatt, ez volt a Teve Század Airbus A319-es szállítógépének első ilyen jellegű feladata.

Tudomány

Borzalmas tragédia: 17. születésnapja előtt zuhant le repülővel a tinilány

A dél-afrikai lány, Anika de Beer álma az volt, hogy repülős jogosítványt szerezzen. A 17. születésnapját megelőző estén szintén elment repülőt vezetni, azonban a szörnyű vége lett. A lány valószínűleg elveszthette az irányítást a…

Márka

Egy újabb korszak zárul le a légi közlekedésben

Két év múlva megszűnik a polgári repülés egyik ikonikus típusa, a Boeing 747-es, vagyis a Jumbo Jet gyártása - írja a G7.

Márka

Legalább ötmilliárdot kapott a Wizz Air, amiért hazahozták Kínából a lélegeztetőgépeket

Járatonként akár 72 millió forintot kaphatott a légitársaság, amit a kormány keresett meg a légihíd ötletével.

 

Kategória ajánló