Airbus hírek

Márka › Airbus

Tizenötezer álláshelyet szüntet meg az Airbus

20.07.01 15:25

Tizenötezer álláshely megszüntetését irányozta elő az Airbus a koronavírus-járvány okozta keresletcsökkenés miatt – közölte a toulouse-i gyártó szerdán az MTI-vel. A közlés szerint Európában mind a négy fő gyártóbázisnak helyet adó országban…

Komoly leépítésre készül az Airbus

20.06.30 20:39

Tizenötezer álláshely megszüntetését irányozta elő az Airbus a koronavírus-járvány okozta keresletcsökkenés miatt – közölte a toulouse-i gyártó.

Az Airbus 40 százalékkal visszavágja a termelést

20.06.29 10:31

Az Airbus körülbelül 40 százalékkal kevesebb repülőgépet fog gyártani az elkövetkező két évben a válság előtti tervekhez képest - közölte hétfőn Guillaume Faury, a vállalat vezérigazgatója, hozzátéve, hogy az utasszámok visszaesése miatt a gyártó kénytelen…

Gyula Tv Híradó 2020. 06. 25.

20.06.25 19:32

Témák: – A veszélyhelyzet utáni első képviselő-testületi ülést tartották csütörtökön. A grémium egyhangúan elfogadta azt az előterjesztést, mely alapján az önkormányzat eladhatja azt a déli ipari területet, ahol az Airbus üzeme épülhet meg. – Szombaton…

Dömötör Csaba megmutatta, mi érkezett a szolnoki bázisra

20.06.24 08:16

A politikus közösségi oldalán jelentette be, hogy további 3 új Airbus helikopter érkezett a szolnoki bázisra, amelyek magyar honvédséget erősítik majd. Kutató-mentő feladatokat is el tudnak látni, összesen 20 ilyen szolgál majd a flottában - írta.

Három új helikoptert kapott a Honvédség

20.06.23 09:30

Újabb 3 darab H145M helikopter érkezett ma a MH 86. Szolnok Helikopter Bázisra, ezzel 7-re nőtt a Magyarországnak leszállított, új forgószárnyasok száma az Airbus Helicopters részéről.

A Total és a Gaussin fejleszti a világ első teljesen elektromos repülő üzemanyag utántöltő járművét

20.06.22 11:40

A Gaussin és a Total közösen fejleszti a világon az első teljesen elektromos repülőgép üzemanyag-utántöltő járművét (Art Full Elec®) A prototípus, amelyet a Toulouse-i Airbus ipari telephelyén terveztek meg, két üzemanyagtartály vontatására képes,…

A(z) "Airbus" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Márka

Először hajtott végre egészségügyi kimentést a Magyar Honvédség A319-ese

A Magyar Honvédség egy katonáját kellett Afganisztánból soron kívül hazaszállítani egészségügyi állapota miatt, ez volt a Teve Század Airbus A319-es szállítógépének első ilyen jellegű feladata.

Tudomány

Két amerikai repülőgép-hordozó jelent meg a Dél-kínai-tengeren

A kötelék fél évtizede nem látott erődemonstrációt tartott, Kínában papírtigriseknek minősítették a USS Nimitzet és a USS Ronald Reagant.

Márka

50 év után leállíthatja a Boeing a 747-es, Jumbo Jet repülőgépek gyártását

A Boeing dolgaira rálátó informátorok szerint a repülőgépgyártó vállalat már csak a meglévő rendeléseket teljesíti a 747-es típusra, melynek 2022-ben végleg leállíthatják a gyártását.

Márka

Népszava: hétmilliárdért szállította a védőeszközöket a Wizz Air

A legtöbb szállítmány Pekingből érkezett, de a Wizz Air gépek Azerbajdzsánban és Izraelben is jártak.

 

Kategória ajánló