Airbnb hírek

Márka › Airbnb

Jót tett a járvány az albérletdíjaknak

20.07.16 17:25

Az airbnb-zés lefagyott, a tulajdonosok elkezdtek átállni a hosszabb távú lakáskiadásra árusítják az ingatlanokat, a piac alakulása nagyban függ a járványhelyzettől.

Megszavazták: az önkormányzatok maguk dönthetik el, kinyírják-e a rövidtávú lakáskiadást

20.07.14 20:01

Az Országgyűlés megszavazta: a települések, a budapesti kerületek és a fővárosi önkormányzat saját területén felhatalmazást kap arra, hogy megállapítsa, legfeljebb hány napra adható ki magánszálláshely és egyéb szálláshely egy naptári évben.

Mostantól az önkormányzat mondhatja meg, évi hány napra adható ki egy Airbnb-lakás

20.07.14 16:10

Elfogadták a fideszes szállodalobbi által kiharcolt törvényt. Ami pont a legfontosabb kérdésekkel nem foglalkozik. De tényleg a rövidtávú lakáskiadók miatt olyan drága az albérlet és tényleg attól lehet olcsóbb, ha őket korlátozzák?

Az önkormányzatok szabadon szigoríthatnak az Airbnb-szabályokon

20.07.14 16:04

Videó! Az Országgyűlés döntése értelmében az önkormányzatoknál a döntés joga a rövidtávú lakáskiadást illetően – mondta Dömötör Csaba.

Magyarország csak feltételekkel tudja támogatni az uniós hitelfelvételt

20.07.14 15:51

Schanda Tamás államtitkár szerint csak olyan csomag mellé tudnak odaállni, amely a gazdaság növekedésére és újraindítására koncentrál.

Jön a neheze, újraszabályozzák a lakáskiadást

20.07.14 08:31

A kormány szűk mozgásteret adott az önkormányzatoknak, de a rövid távú lakáskiadás időbeli korlátozása önmagában kevés lehet. A piac kifehérítéséhez az Airbnb együttműködésére is szükség lenne.

A(z) "Airbnb" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Márka

Szigorításmentes jövőben reménykednek az Airbnb szálláskiadók

A világjárvány túlhaladottá tette az airbnb-zés szigorításának és időbeli korlátozásának kérdését, állítja az érintett szálláskiadók érdekvédelmi szervezete.

Gazdaság

Varga Péter Pál: ha ilyen ütemben terjed a járvány, 1-2 hét múlva betelik a kórházunk

A Budai Egészségközpont alapító-főigazgatóját a pénteki kormányrendeletről kérdeztük, amely arról szól, hogy az országos kórházi főigazgató határozattal berendelheti a magánszolgáltatók dolgozóit és kijelölheti…

Tudomány

Íme, a hét 10 legfontosabb Covid-híre Heves megyében, amiről neked is tudnod kell

Már a járvány harmadik hulláma zajlik hazánkban, az elmúlt napokban pedig drámaian emelkedik a fertőzöttek száma, s ennek még koránt sincs vége. Mostani összeállításunkban összegyűjtöttük a hét tíz legfontosabb, egyben…

Közélet

Ügyelet van az erzsébeti ovikban

A védelmi intézkedések ideiglenes szigorítása idején a gyermekfelügyeletről szóló kormányrendelet alapján az óvodákban az április 7-éig elrendelt rendkívüli szünet ideje alatt ügyeletet biztosít az önkormányzat.A szülő kérelmére az…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló