Airbnb hírek

Márka › Airbnb

Még idén tőzsdére mehet az Airbnb

20.08.12 04:08

Még augusztusban beadhatja az Airbnb hivatalos tőzsdei bevezetési kérelmét az amerikai tőzsdefelügyeletnek, az SEC-nek – írja a Wall Street Journal bennfentesekre hivatkozva.

Tájékozódás és kormányra mutogatás

20.08.04 08:55

Egyelőre legfeljebb tájékozódnak, egyeztetnek vagy leginkább a kormányra mutogatnak a budapesti ellenzéki vezetésű önkormányzatok.

Tétovák a kerületek Airbnb-ügyben

20.08.04 08:25

A leginkább érintett kerületek közül az egyetlen kormánypárti vezetésű Belváros üdvözölte a kérdés önkormányzati hatáskörbe helyezését.

Karácsony: Augusztusban vagy szeptemberben jöhet a főváros Airbnb-lakáskiadásról szóló koncepciója

20.07.27 07:16

A főváros célja, hogy arra ösztönözze a tulajdonosokat, a nyári időszakban a turistáknak Airbnb formában, a tanév során pedig albérletként, diákoknak adják ki a lakásaikat – mondta a főpolgármester az InfoRádióban. A megkérdezett kerületi polgármesterek…

Élet az Airbnb-n túl és innen

20.07.22 10:07

Az elmúlt évek alaposan átalakítottak Budapest Belvárosának lakáskiadási szokásait, hiszen egy teljesen új szektor erősödött meg fokozatosan, ennek köszönhetően elárasztották a belső kerületeket az Airbnb lakások. Most viszont a kormány…

Egységes szabályokat alakítanának ki Budapesten a rövid távú lakáskiadás szabályairól

20.07.20 19:46

Egységes szabályokat alakítanának ki Budapesten a belvárosi kerületek a rövid távú lakáskiadás szabályairól. A terézvárosi önkormányzat jövő héten, kérdőíveken kezdi felmérni a kerületi lakók tapasztalatait az Airbnb-lakásokként is emlegetett…

A(z) "Airbnb" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Márka

Szigorításmentes jövőben reménykednek az Airbnb szálláskiadók

A világjárvány túlhaladottá tette az airbnb-zés szigorításának és időbeli korlátozásának kérdését, állítja az érintett szálláskiadók érdekvédelmi szervezete.

Gazdaság

Sokat bukhat, aki rövid határidővel köt ingatlan adásvételi szerződést

Az újabb szigorítások miatt számos részletre érdemes figyelmet fordítani az ügyintézések során.

Tudomány

Vicsek: Március 8. és 12. között minden középfokú intézmény áttér a távoktatásra

Az Oktatási, Tudományügyi és Technológiai Fejlesztési Minisztérium az imént küldött értesítést a középiskoláknak, mely szerint a válságtörzs javaslata alapján, a rosszabbodó járványügyi helyzet miatt, minden

Közélet

„Összeomlott az oltási terv” - Karácsonyék levelet írtak Orbánnak és Káslernek

A Budapesti Önkormányzatok Szövetségének elnöke, Karácsony Gergely és Soproni Tamás társelnök levelet írt Orbán Viktor miniszterelnöknek és Kásler Miklós EMMI-miniszternek az oltási terv kapcsán.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló