Airbnb hírek

Márka › Airbnb

Antiszemitizmussal vádolják, perlik az Airbnb-t az USA-ban

18.11.29 06:13

A cég a levette kínálatából a megszállt Ciszjordániában található izraeli telepeken lévő kiadó lakásokat. Amerikai zsidók ezért vallási alapú diszkriminációval vádolják a lakásmegosztó portált.

Kisebb-nagyobb, de mind fontos: ezekről döntött most a képviselő-testület

18.11.23 16:16

Rengeteg, különböző dologról döntött a képviselő-testület legutóbbi ülésén. Olvassátok végig, mindenkit érint.Már nemcsak a Normafa, ez a különleges természeti adottságú hegyvidéki terület, hanem annak elnevezése is védelmet élvez. Az önkormányzat…

Józsefváros különadót vetne ki az Airbnb-s lakásokra

18.11.23 14:58

Négyzetméterenként 1820 forintot kell fizetni az Airbnb-n, vagy más szállásmegosztó portálokon keresztül kiadott lakások után évente, ha elfogadják az előterjesztést.

Megadóztatná a Józsefvárosi Önkormányzat az Airbnb-s lakásokat

18.11.23 14:55

Jövő héten dönthet a Józsefvárosi Önkormányzat a jelenlegi épületadóról szóló rendelet módosításáról, amely alapján az Airbnb-re használt, vagy más portálokon hirdetett rövid távra kiadott lakások tulajdonosainak négyzetméteralapú...

Az ingyen takarító családtagokon bukhat el az airbnb-zés

18.11.13 13:46

Közel egy évtizede tarol az Airbnb Magyarországon, Budapest belvárosában egyre többen adják ki ilyen célra lakásukat. De azok száma is nő, akik rossz tapasztalatokat szereztek.

Bécs nem tárgyal tovább az Airbnb-vel

18.11.06 21:26

A lakásmegosztó cég nem hajlandó közölni a hatóságokkal, hogy pontosan hány lakása van az osztrák fővárosban, eljárás lehet a dolog vége.

Bécs megelégelte, hogy nem tartja be a jogszabályokat az Airbnb

18.11.06 15:29

Bécsnek nem sikerült dűlőre jutnia az Airbnb képviselőivel, ezért a város megszakította velük a tárgyalásokat. A legnagyobb szállásmegosztó portál sem az osztrák jogot, sem Bécs alapvető követeléseit nem hajlandó elfogadni.

A(z) "Airbnb" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Csúcson a budapesti szálláshelyek árbevétele augusztusban

A külföldi vendégéjszakák száma is tovább nőtt tavalyhoz képest. 

Gazdaság

Pécsről irányított, milliárdokat elcsaló bűnbandát számolt fel a NAV

Majdnem négymilliárd forint áfát csalt el az a mobiltelefon-kereskedelemmel foglalkozó bűnszervezet, amit a napokban négynapos nemzetközi akcióban számolt fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). A pécsi irányítású, de…

Budapest

Búcsúzik Pikó András, a frissen megválasztott józsefvárosi polgármester

- Egy igen nehéz döntést hozott meg korábban Pikó András: a frissen megválasztott józsefvárosi polgármester, most 18 év után elköszön a Klubrádiótól.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló